Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Tim de Vries opnieuw winnaar H J Drost Penalty Bokaal

 

De FINALE van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2017-2018 zaterdag 19 mei 2018:

Na 9 voorronden en 2 halve finales was het dan afgelopen zaterdag 19 mei zover: DE FINALE.

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen de (latere) kampioen van de 3e divisie Spakenburg streden (in positieve zin), Justin van der Werf, Norah ten Brink, Lucas Otten, Nick Draaisma en Tim de Vries om de fel begeerde H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2017-2018. Voordat de jongens het veld op gingen werd de volgorde geloot

IMG_8002

en een foto gemaakt samen met de familie Drost (achter v.l.n.r. Aukje Drost, Wytske Drost, Wibo Drost, Yumé Ramos en Volken Huisman en ervoor de deelnemers Tim, Norah, Justin, Nick en Lucas.

Met een stevige handdruk werden keeper Volken Huisman en scheidsrechter Mark de Boer begroet. De spanning bij de keeper, scheidsrechter en jongens was voelbaar wat normaal is in elke finale en mede daarom werd het een spannende serie. Na 25 genomen penalty’s moesten Nick Draaisma en Tim de Vries 4 extra penalty’s nemen om een beslissing te forceren. Het was uiteindelijk Tim de Vries  die winnaar werd van de H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2017-2018. Heel bijzonder want Tim was ook de beste schutter van het seizoen 2016-2017.

De wisselbokaal werd uitgereikt door ONS Sneek spits Yumé Ramos

yume

en de daarbij behorende prijs door Wytske en Wibo Drost.

drost 1

Iedereen bedankt voor de hulp en inzet dit seizoen.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

 

Delen