Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

za. 23 april 2022: 1e halve finale H.J.Drost Penalty bokaal

H.J.Drost Penalty bokaal – za. 23-04-2022

 Zaterdagmiddag wordt de 1e halve finale gespeeld van de H.J.Drost Penalty bokaal. Voor deze halve finale zijn uitgenodigd:

Wubbe Feenstra

Ik ben Wubbe Feenstra. Ik ben 8 jaar, en ik ben jarig op 28 oktober.Mijn heit en mem zijn Ate Johan en Alies; ik heb een broertje, Teun, en een zusje, Jonne. Ik zit in groep 5 van de Julianaschool. Mijn juf is juf Mieke. Ik speel in JO10-2. Mijn leiders zijn Leo de Wagt en Erwin de Vries. Ik voetbal 3 jaar bij ONS Sneek, omdat mijn heit er ook voetbalde. Ik vind aan voetbal alles leuk, vooral schieten op doel. Ik speel op de positie van aanvallende middenvelder of in de voorhoede. Ik ben goed in vrije trappen, voorzetten en corners. Ik moet nog meer trainen op terugverdedigen.

 

 

 

 

Brent Grondsma

Ik ben Brent Grondsma. Ik ben geboren op 12 augustus 2012, en ik ben dus 9 jaar. Mijn ouders zijn Gerard en Renske Grondsma. Ik heb een zusje, Jade. Ik zit op school in Scharnegoutum; die heet Op’e hichte. Ik zit in groep 6 bij meester Nico. Ik speel in JO10-1. We wisselen iedere week van positie, maar het liefst speel ik in de spits. Mijn trainers zijn: Bert Efdé en Jorn Hoekstra. Mijn leiders zijn Arman Postma en Gerard Grondsma. Ik vind leuk aan voetbal: het team en de sport. Vooral scoren en met trainen afronden op de goal. Dit is mijn 3e jaar bij ONS Sneek.

Ik ga 2 penalty’s scoren.

 

Tristan Petersen

Ik ben Tristan Petersen. Ik ben 9 jaar en ik ben weer jarig op 31 maart 2022. Mijn ouders zijn Manon en Frank. Ik zit op de Bonifatiusschool in Sneek in groep 5 bij meester David. Ik speel in JO10-1 en mijn trainer is Gerard. Mijn leiders zijn Gerard en Arman. Het leuke aan voetbal vind ik samen overspelen, scoren en winnen. Ik voetbal nu 2 jaar bij ONS Sneek.

Ik ga 2 penalty’s scoren.

Perijn Teuwissen

Ik ben Perijn Teuwissen. Ik ben 10 jaar en ik ben jarig op 1 oktober.Mijn vader is Lambert, mijn moeder Janneke; ik heb een zus, Ace, en een broer, Jurre. Ik zit op de Julianaschool in groep 6.Mijn juffen zijn juf Meta en juf Janneke. Ik speel in JO10-2. Mijn leiders zijn Leo en Erwin. Ik voetbal 3 jaar bij ONS Sneek, omdat ik er een vriendje had. Het leuke aan voetbal vind ik winnen. Ik heb nog niet echt een vaste positie, maar ik wil het liefst aanvallen. Ik ben al goed in de bal afpakken. Ik moet nog trainen op goed richten.

 

Delen