Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Zaterdag  7  mei  2022:  2e halve finale H.J.Drost Penalty bokaal

 Zaterdag 7 mei 2022 wordt de 2e halve finale van de H.J.Drost Penalty bokaal seizoen 2021-2022 gespeeld.

De deelnemers stellen zichzelf voor:

 

 

JURRE DE GROOT BOERSMA. Ik ben Jurre de Groot Boersma. Ik ben op 3 maart 11 jaar geworden. Mijn ouders zijn Remco en Judith de Groot Boersma. Mijn broer heet Marc. Ik zit op school op SBO De Wetterwille, in groep F. Mijn juf is Aletta en mijn meester Reinder. Ik speel in JO-11-1. Mijn trainer is Sipke. Mijn leiders zijn Marco Vlap en Peter Hoffman. Vanaf 6 jaar voetbal ik al bij ONS. Ik speel achterin als verdediger. Ik vind voetbal erg leuk, omdat ik daar erg blij van word. Ik kan al goed een vrije trap nemen. Ik moet nog trainen op goed de bal aannemen. Op de training doe ik het liefst partijtje. Ik heb geen favoriete speler bij ONS Sneek 1. Mijn favoriete speler in het  betaalde voetbal is Ronaldo, mijn favoriete betaalde club is SC Heerenveen.

Wat ik later wil worden weet ik nog niet. Ik eet het liefst pizza; en boontjes vind ik niet lekker.

Op tv kijk ik graag naar ‘Nickelodeon’. Wat muziek betreft houd ik wel van alles. Mijn hobby naast voetballen is freerunning. Ik ga veel penalty’s scoren. Maar hoeveel, dat weet ik niet.

 

MILAN HOFMAN. Ik ben Milan Hofman Ik ben 10 jaar. Op 24 mei wordt ik 11. Mijn vader is Peter Hofman, mijn moeder heet Reina en ik heb een zus, Demy. Ik zit in groep 7 van de Thomas van Aquinoschool. Mijn juffen heten Tamara en Ragna. Ik speel in ONS Sneek JO11-1. Mijn positie is rechtsvoor en daar speel ik ook het liefst.  Mijn trainers zijn Marco en Sipke. Mijn leiders zijn Marco Vlap en mijn vader, Peter. Dit is mijn 5e jaar bij ONS Sneek. Ik voetbal bij ONS Sneek, omdat mijn pake, oom en vader allemaal voor ONS zijn. Ik vind leuk aan voetbal: de wedstrijden, en dat het een teamsport is. In het veld zie ik de ruimtes goed, en ik heb een goed overzicht. Ik moet nog meer trainen op ‘mannetje passeren’, en feller de duels aangaan. Op de training doe ik het liefst partijtje.

Ik heb geen favoriete speler bij ONS Sneek 1. Met de rechtsbuiten zou ik wel op de foto willen. In het betaalde voetbal is Hakim Ziyech mijn favoriete speler, Ajax mijn favoriete Nederlandse club, en Inter Milan mijn favoriete buitenlandse club.

Ik wil later een bekende youtuber worden; geen vuilnisman. Ik lust geen pannenkoeken, maar ik ben gek op pizza. Ik kijk op tv graag naar Youtube. Popmuziek is mijn favoriete muziek. Ik doe geen andere sporten. Mijn hobby’s zijn gamen, steppen en voetbal. Ik hoop 2 penalty’s te scoren.

LEON SPIJKSMA. Ik ben Leon Spijksma. Ik ben 10 jaar. Ik ben jarig op 28 januari. Mijn moeder heet Jil, mijn vader heet Sybrand. Ik heb een zusje, zij heet Ilse. Ik ga op school op de Zwetteschool, en ik zit in groep 6. Ik heb twee juffen: juf Janneke en juf Margo. Ik speel in JO10-1. Bjorn en Bert zijn mijn trainers, Gerard en Arman zijn mijn leiders. Ik speel nu 2 jaar bij ONS Sneek. Ik speel daar, omdat de sfeer goed is. Ik speel het líefst rechtsvoor en spits; ik spéél op de positie voorin het veld. Wat ik leuk vind aan voetbal: winnen, je zit in een team, scoren. Ik ben al goed in overspelen, scoren, een man uitspelen en winnen. Waar ik precies nog meer op moet trainen weet ik niet. Op de training doe ik het liefst partijtje en afronden op de goal. Een favoriete speler bij ONS Sneek 1 en in het betaalde voetbal heb ik niet. Mijn favoriete voetbalclub is ONS Sneek.

Later wil ik een erg bekende voetballer worden en geen keeper. Patat, pizza, pannenkoeken en spinazie met ei eet ik graag; maar ik lust verder geen groenten.

Op tv kijk ik graag naar Freek Vonk. Mijn favoriete muziek is ‘The nights’ van Avicii. Ik doe geen andere sporten. Mijn hobby’s zijn gamen en voetballen. Ik hoop alle 5 penalty’s raak te schieten.

 LIAM DE WAGT  Ik ben Liam de Wagt. Ik ben 9 jaar en weer jarig op 17 december. Leo de Wagt is mijn vader en Annegre van der Leij is mijn moeder. Ik heb twee broertjes. Dat zijn Senn en Mats. Ik zit op de Julianaschool in groep 5 bij juf Mieke.

Ik speel in JO10-2. Mijn trainers zijn Sander en Hans. Mijn heit is onze leider. Ik vind alles aan voetbal leuk. Ik voetbal al 4 jaar bij ONS Sneek, omdat mijn vader daar ook voetbalde. Ik speel op het middenveld en graag in de spits. Ik ben op het voetbalveld al goed in schieten en snel rennen. Ik moet nog trainen op het aannemen van de bal. Op de training doe ik het liefste partijtje. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Messi, mijn favoriete betaalde club: Liverpool.

Ik wil later graag profvoetballer worden en ik wil niet bij de politie. Het liefst eet ik pannenkoeken van heit; en spruitjes vind ik niet zo lekker. Ik kijk op tv graag naar voetbal. Mijn favoriete muziek is: Ik ga zwemmen in Bacardi lemon. Mijn hobby’s zijn voetbal en vissen.

Ik denk, dat ik 4 penalty’s ga scoren.

De finale van de H.J.Drost Penalty bokaal is op zaterdag  4  juni 2022 in de rust van de wedstrijd ONS Sneek-Noordscheschut.

Delen