Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

10e Internationaal Jorn Feenstra-toernooi geannuleerd

10e Internationaal Jorn Feenstra-toernooi geannuleerd

Vanwege het Corona-virus, de wereldwijde maatregelen en de gevolgen van deze maatregelen heeft de toernooicommissie van het Jorn Feenstra Toernooi besloten het toernooi op 21 mei 2020 te ANNULEREN.

Deze beslissing is genomen op dinsdag 24 maart. De maatregelen van de regering maken het organiseren van een toernooi onmogelijk.

Het is jammer dat we dit jaar de O-13 teams niet op het Zuidersportpark zullen zien tijdens deze speciale 10e editie. Dus helaas geen SC Heerenveen, FC Twente, West Ham United, KRC Genk, FC Utrecht, Cardiff City FC, 1. FC Koln, Rot-Weiss Essen.

Dit is natuurlijk een grote teleurstelling voor de spelers van ONS en het Regioteam die dit jaar niet kunnen strijden tegen de sterren van de toekomst. Maar gezondheid is nu prioriteit nummer één.

We willen de teams, sponsors, leveranciers en onze vrijwilligers bedanken voor de samenwerking tot nu toe. We hopen dat we samen snel met veel enthousiasme kunnen beginnen met de voorbereidingen voor de 10e editie. De datum voor deze editie wordt aangekondigd zodra de situatie het weer toelaat.

ONS-JFT-poster-2020-geannuleerd

Delen