Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

obs De Oudvaart krijgt succesvolle voetbalclinics van ONS Sneek

Foto 1 ONS SneekOp maandag 8 april jl. gaf jeugdtrainer Luc Leeuwenkamp namens ONS Sneek een succesvolle clinic aan kinderen van 6 en 7 jaar. Allemaal leerlingen van obs De Oudvaart. Dit in het kader van het creatief circuit op deze basisschool in Sneek.

Enthousiast stonden de kids in de pannekooi die op het schoolplein aanwezig is. Het was prachtig weer en de kinderen hadden er zichtbaar veel zin in. Met een paar leuke oefeningen vloog het uur om! En met rode koppies en veel voldoening ging de jeugd huiswaarts.

Foto 2 ONS SneekEen week later, op maandag 15 april jl. werd de voetbalclinic verzorgd door Dennis en Jan Nijkamp. De gehele training hadden de jongens en meisjes de bal aan de voet met verschillende oefeningen. Uiteraard werd er naast voetballen ook veel gelachen. Met veel plezier kunnen dus zowel de leerlingen als de trainers op het creatief circuit op deze middagen terug kijken. Na afloop kwam een ouder, die het project namens de school begeleide, naar ons toe met een kleine attentie. Superleuk en nog hartelijk bedankt.

Het was een geslaagde actie en ONS Sneek heeft in zeer positieve zin haar gezicht weer even buiten het Zuidersportpark laten zien.

Foto 3 ONS Sneek

Delen