Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil van de Week & Deelnemers Penaltybokaal komende zaterdag

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week bij de wedstrijd ONS Sneek – d’Olde Veste’54 : Sil Luca Ewen

Ik ben Sil Luca Ewen en ik ben 7 jaar. Ik zit op De Zwetteschool in groep 4. Voetballen bij ONS doe ik al 3 jaar. Max, mijn broer heeft ook altijd bij ONS gespeeld en Zep, mijn andere broer speelt in JO10-2. Zelf speel ik in JO9-1, mijn trainer is Anco en mijn leiders zijn Sybren en Tim. Ik speel het liefst in de spits, zodat ik lekker kan scoren. Op de training speel ik het liefst een partijtje. Maar ik wil ook leren om beter met mijn linkerbeen te kunnen schieten. Mijn favoriete speler bij ONS1 is Nordin Tahboun en Kylian Mbappe vind ik de beste speler in het betaalde voetbal. En Feyenoord is de beste voetbalclub. Thuis speel ik graag met Lego en ben ik vaak in de pannakooi aan het voetballen. De uitslag zal worden 3-1 voor ONS.

Deelnemers 7e voorronde H.J.Drost – Penaltybokaal (in de rust van de wedstrijd ONS Sneek – d’Olde Veste’54):

Sil Vallinga

Sil is 11 jaar oud en zit op de tienerschool van de RSG en zit in groep 7. Sil vindt het heel leuk om ballen tegen te houden en staat daarom graag in de goal als keeper. Hij speelt in JO11-1en al vier jaar bij ONS. Eerst bij LSC maar ONS is leuker. Sil oefent nog op zijn linkerhoek. Tristan Boersma is zijn favoriete speler van ONS 1 en Alison Becker zijn favoriete speler van het betaald voetbal. Hij is fan van Liverpool. Sil gaat alle 5 penalty’s scoren natuurlijk.

Soraya de Boer

Soraya is 10 jaar oud en zit op de IKC de Bonifatius school in groep 7. Ze staat het liefst in de spits, dan kan ze lekker veel doelpunten maken en assists geven. In april speelt ze twee jaar bij ONS en speelt in JO11-1 en is het enige meisje in het team. Soraya is al heel goed in dribbelen en snelheid maken. Ze traint nog op hard met de wreef schieten. Ze speelt graag een partijtje en krijgt het liefst training van Annemiek. Ruben IJzinga is haar favoriete speler van ONS 1. Messi en Mbappé zijn haar favoriete voetballers binnen het betaald voetbal. Ze is fan van Ajax en verwacht 2 penalty’s te scoren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen