Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Aanbod ONS Sneek Multiskills gymlessen

Aanbod ONS Sneek Multiskills gymlessen

Iedere vrijdagmiddag van 16:00 – 17:00u wordt er bij ONS Sneek Multiskills aangeboden. Dit zijn (gratis) trainingen gericht op breed motorische ontwikkeling, waar alle kinderen van 6 t/m 12 uit de hele regio aan kunnen deelnemen. Multiskills is de leukste en meest gevarieerde manier van trainen.

Vorige week hebben wij Multiskills voor het eerst ook aangeboden in het onderwijs tijdens de gymles. Deze eerst les werd gegeven op de Simon Havingaschool in Sneek. De Multiskills gymles werd verzorgd door onze assistent-trainer van de JO15-1 (en student aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding) Dani Al-Nashi.

Op woensdag 16 februari staan de volgende Multiskills gymlessen op het programma, bij basisschool De Vuurvlinder in Sneek.

Hartstikke leuk om te zien dat hier zoveel positieve reacties op komen.

Wil jij jouw zoon/dochter ook opgeven voor Multskills op vrijdagmiddag? Of ben jij werkzaam op een school en wil jij ook graag i.s.m. ONS Sneek Multiskills gymlessen aanbieden? Neem dan contact op met hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl.

PS: I.v.m. de AVG zijn er alleen foto’s toegevoegd waar geen kinderen op staan, of foto’s waarop de kinderen onherkenbaar zijn.

 

 

Delen