Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Aanstelling hoofdtrainer JO14-1 en JO21

Afgelopen week zijn er twee nieuwe trainers aangesteld voor het seizoen 2021-2022. Eerder werd al een bericht geplaatst over de andere aanstellingen voor het komende seizoen. https://www.onssneek.nl/wp/aanstelling-jeugdtrainers-seizoen-2021-2022/.

Chiel Visser is aangesteld als hoofdtrainer van de JO14-1. Chiel is jaren jeugdtrainer geweest van de JO13-1 van SC Bolsward. Daarna maakte hij de overstap naar ONS Sneek om assistent-trainer te worden bij de JO15-1. Afgelopen seizoen heeft Chiel het hoofdtrainerschap van de JO15-1 overgenomen van René Anema. Chiel doet op dit moment het CIOS en hij verwacht dit seizoen zijn UEFA B te behalen. Daarnaast is Chiel zelf speler bij ONS Sneek JO21.

Chiel zal geassisteerd worden door Adriaan Tabbers.

Justin van der Dam is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de JO21. Arnoud Koster was dit jaar de hoofdtrainer. Hij zal zijn UEFA A opleiding gaan volgen en zal assistent-trainer blijven bij ONS 1.

Justin heeft jaren gekeept in ONS 1, weet daardoor als geen ander welk niveau daar gevraagd wordt en hij kent de club goed. Justin heeft het CIOS gedaan en is tijdens zijn studie assistent-trainer geweest bij SC Heerenveen JO11 en JO15. Daarnaast is hij drie jaar hoofdtrainer geweest van vv Heerenveen JO17-1 en hij heeft een aantal jaar geleden zijn UEFA B behaald.

Sinds 2016 werkt hij bij de vrouwen van SC Heerenveen (Eredivisie) als keeperstrainer, assistent-trainer, video-analist en hij is betrokken bij de scouting.

Wij zijn blij met de aanstelling van Chiel en Justin en wensen hen heel veel succes het komende seizoen!

Voor het seizoen 2021-2022 is nog één mooie vacature vacant, de functie van assistent-trainer bij de JO19-1. Interesse? Stuur dan een mail naar hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl.

Delen