Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Arno Nijenbanning draagt na dit seizoen zijn functie over

Arno Nijenbanning heeft aangegeven dat hij na dit seizoen zal stoppen als Hoofd Voetbalzaken bij voetbalvereniging ONS Sneek. Wij zijn hem dankbaar voor zijn werkzaamheden in de afgelopen jaren. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze jeugdopleiding met als hoogtepunt het verlengen van de regionale certificering voor de komende drie jaar. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan. 

Arno:

“Beste leden, trainers, vrijwilligers en vrienden van ONS Sneek,

Met gemengde gevoelens zal ik na 2 jaar afscheid nemen van deze prachtige club.

Deze periode bij ONS Sneek is voor mij gevuld geweest met mooie ervaringen, geweldige herinneringen en bovenal zeer veel bewondering voor de ongeëvenaarde inzet en passie van alle trainers en vrijwilligers. Jullie toewijding aan deze club is prachtig.

Helaas moet ik mededelen dat ik, vanwege persoonlijke redenen, genoodzaakt ben afscheid te nemen aan het einde van dit seizoen bij ONS Sneek. De combinatie van werk en privé, samen met de reisafstand, is voor mij niet meer in balans.

Ik wil mijn dank uitspreken aan iedereen die deel uitmaakt van ONS Sneek. Jullie warmte, steun en vriendschap hebben mijn tijd hier extra bijzonder gemaakt.

Ik wens de club, de spelers, de trainers en alle betrokkenen het allerbeste voor de toekomst. Moge ONS Sneek blijven bloeien en groeien, en mogen de velden gevuld blijven met gelach, passie en sportiviteit.

Nogmaals bedankt voor alles.”

Er zal een vacature voor de functie van Hoofd Voetbalzaken worden opengesteld.

Technische Commissie ONS Sneek

Delen