Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Arno Nijenbanning Hoofd Voetbalzaken bij ONS Sneek

Arno Nijenbanning Hoofd Voetbalzaken bij ONS Sneek

Vanaf komend seizoen zal Arno Nijenbanning de functie van Hoofd Voetbalzaken bij ONS Sneek gaan bekleden. Er wordt een samenwerking aangegaan voor een periode van twee jaar, met een optie tot verlenging met een derde jaar. 

Arno is de afgelopen vier jaar werkzaam geweest als Hoofd Jeugdopleiding (HO) bij de fusieclub FC Zuidlaren. Als HO heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de mooie ontwikkelingen die de jeugdopleiding van deze club heeft doorgemaakt. 

Daarnaast heeft Arno ervaring opgedaan in de jeugdopleiding van FC Groningen. Hij was drie jaar lang hoofdtrainer van de Regionale voetbalschool van FC Groningen en was daarnaast assistent bij de JO13/JO12. 

Ook is Arno meerdere jaren hoofdtrainer geweest van verschillende selectieteams bij ACV Assen en FC Zuidlaren. 

Arno is opgeleid op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hij werkt als docent Lichamelijke Opvoeding (LO) en economie in het onderwijs. 

ONS Sneek is verheugd Arno Nijenbanning te kunnen verwelkomen als nieuw Hoofd Voetbalzaken binnen de club. Zijn visie, ambitie en manier van werken sluiten goed aan bij de moderne manier van werken die de jeugdopleiding van ONS Sneek kenmerkt. 

In een reactie gaf Arno Nijenbanning aan ontzettend enthousiast te zijn over de functie en uit te kijken naar de samenwerking met alle trainers en vrijwilligers van de club. 

De club wenst hem dan ook veel succes in zijn nieuwe baan. 

Delen