Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Bedankt voor het seizoen 2019-2020!

Beste ouders,
Afgelopen zaterdag was de slotdag van het seizoen 2019-2020. Helaas konden jullie hier vanwege de corona-richtlijnen niet bij aanwezig zijn. Daarom wil ik jullie via deze weg bedanken voor het afgelopen seizoen. Voor de steun en support voor de spelers, voor het wekelijks brengen/halen naar trainingen en wedstrijden, voor het rijden naar uitwedstrijden, voor het wekelijks wassen van de vieze sportkleding en voor alle vrijwilligerstaken die jullie hebben uitgevoerd. Namens de club, en alle spelers, bedankt! Om jullie te bedanken hebben wij tijdens de slotdag, samen met alle spelers uit de jeugdopleiding, een video voor jullie opgenomen. Deze video is hieronder toegevoegd.
Ondanks de corona-maatregelen hebben we met elkaar veel gerealiseerd. In de afbeelding die hieronder is toegevoegd zijn een aantal van deze activiteiten uitgelicht.
Tot slot zou ik nog twee dingen bij jullie onder de aandacht willen brengen. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie het afgelopen seizoen hebben ervaren. Daarom hebben wij een enquête opgesteld met een aantal vragen. Zouden jullie deze enquete willen invullen? Daarnaast zullen wij gedurende de hele zomerperiode allerlei leuke activiteiten organiseren bij ONS Sneek. De afgelopen periode hebben wij veel verzoeken gekregen van spelers van 13 t/m 15 jaar om ook deel te nemen. Daarom is de leeftijdsgrens voor de zomeractiviteiten verhoogd en kunnen alle spelers van 6 t/m 15 jaar deelnemen.
Enquete: Klik hier
Informatie zomeractiviteiten: Klik hier
Bedankt voor het afgelopen seizoen! De eerste teams van de JO13 t/m de JO21 zullen vanavond starten met het eerste voorbereidingsblok voor het nieuwe seizoen, voor alle andere ouders/spelers, een hele fijne zomervakantie toegewenst!
Fijne zomervakantie!
Delen