Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Beleid trainingen in schoolvakanties – Herfstvakantie 2019

Beleid trainingen in schoolvakanties – Herfstvakantie 2019

Van maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober is het herfstvakantie. Voor alle jeugdteams zullen de trainingen in de vakantie gewoon doorgaan op de reguliere tijden. Het gaat hierbij om de herfstvakantie 2019, de voorjaarsvakantie 2020 en de meivakantie 2020. Tijdens de kerstvakantie zal niet getraind worden, omdat dit valt in de winterstop periode. Hier zullen jullie t.z.t. nog over geïnformeerd worden.

Er is voor gekozen om in de schoolvakanties door te trainen, omdat er in de meeste gevallen ook op zaterdag weer gevoetbald wordt. Daarnaast willen wij de kinderen juist in de schoolvakanties de mogelijk bieden om lekker te kunnen voetballen, omdat ze hier dan extra tijd en energie voor hebben.

Daarop is één uitzondering gemaakt voor de trainingen van het circuitmodel. De training van het circuitmodel op maandag 21 oktober van 16:00 – 17:00 uur zal NIET doorgaan. De trainingen op woensdag 23 oktober zullen WEL doorgaan.

Op woensdag 23 oktober is er een aangepast programma voor het circuitmodel. Er wordt dan een vriendjes/vriendinnenmiddag georganiseerd, waarbij iedereen een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen. Ken jij iemand uit van school of uit de buurt die het leuk vindt om eens mee te trainen, dan kun je hen hiervoor uitnodigen.

Alle teams worden dan om 15:45 uur verwacht, zodat we om 16:00 uur kunnen starten met het programma. Van 16:00 – 18:00 uur zullen wij dan een leuk programma organiseren met een toernooi-vorm en een allerlei sport- en spelvormen. Tussendoor zorgen wij voor wat te eten en te drinken.

Mochten jullie in de schoolvakantie verhinderd zijn, geef dit dan op tijd aan bij je trainer, zodat die hier rekening mee kan houden i.v.m. de aantallen.

Als jullie hier nog vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met Douwe Jan van der Wal.

 

Copy of Copy of Challenge 12_ doelen stellen

Delen