Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Bijzondere resultaten in de KNVB beker voor teams ONS Sneek

In de wedstrijden voor de KNVB beker is dit seizoen iets bijzonders aan het gebeuren. Vier teams van ONS Sneek hebben de halve finale van de KNVB beker bereikt.

ONS Sneek 2

Het tweede trof gisteravond sc Genemuiden 2 in de kwartfinale waarin met 5-0 werd gewonnen na met name een uitstekende tweede helft. Naast het mooie resultaat van het bereiken van de halve finale speelt het team dit seizoen ook in de competitie in de top van de hoofdklasse mee. De mannen van trainer Harvey de Boer draaien dus een uitstekend seizoen met elkaar. Goed om te zien dat het talent in onze vereniging ook in deze leeftijdscategorie zich nog altijd uitstekend ontwikkelt.

ONS Sneek Jo19-1

Afgelopen zaterdag bond Jo19-1 KNVB beker tegenstander Musselkanaal aan de zegekar door met maar liefst 8-2 te winnen op een zonnig Zuidersportpark. Ook in de competitie, waar dit jaar in de 4e divisie wordt gespeeld, begint het team steeds beter te draaien en werd onlangs de 2e periode winnend afgesloten. Jo19-1 mag dus, ongeacht het verdere verloop van de competitie en naast het spelen van de halve finale KNVB beker (uit naar GVAV op dinsdagavond 30 april) ook nog aantreden in de wedstrijden om promotie naar de 3e divisie.

Jo19-1

ONS Sneek Jo17-1

Trainer Dennis Nijkamp speelde zaterdag uit bij GRC Groningen met zijn team de kwartfinale beker en kwam ook winnend uit de strijd. Eindstand 0-4. Ook hen wacht de halve finale waarin de spelers uiteraard gaan proberen de finale te bereiken. Jo17-1 mag op donderdagavond 25 april om 19:00 uur gaan spelen bij en tegen Peize Jo17-1.

Jo17-1

ONS Sneek Jo13-1

Het bijzondere seizoen van Jo13-1 gaat maar door. Naast het feit dat ze met Urk in een felle strijd om het kampioenschap in de 2e divisie verwikkeld zijn, met als ultieme prijs een seizoen spelen tussen profclubs in de 1e divisie laag, wisten ze zaterdag de kwart finale wedstrijd om de KNVB Beker uit bij WVV ook winnend af te sluiten. De uitslag was 1-3. Ook zij mogen zich dus opmaken voor de halve finale KNVB Beker. Ze spelen op zaterdag 20 april om 12:30 uur uit bij Bolsward Jo13-1.

Jo13-1

De resultaten in de beker geven aan dat de spelers en de trainers van de betreffende teams een prima ontwikkeling doormaken. ONS Sneek wil door een goede organisatie, gekwalificeerde trainers die werken onder leiding van een hoofd opleiding en vernieuwende voetbalinitiatieven alle spelers in de club de kans geven zich maximaal te ontwikkelen. Spelplezier is hierbij een belangrijke voorwaarde.

De TC wenst alle teams van ONS Sneek dan ook veel succes bij hun verdere ontwikkeling en op naar die finales!!

Delen