Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Boeiende TC avond “kijkje achter de schermen”

Gisteravond gaf de TC een boeiend kijkje achter de schermen.

Nadat voorzitter van de TC Joan van der Veen de avond had geopend en de TC leden had voorgesteld vertelde hij over de organisatie, doelen en werkwijzes van de TC voor de gehele club. Hij gaf ook een inkijkje in het werk rondom de A-selectie en met name hoe een selectie wordt samengesteld. De enthousiaste jonge ploeg die nu weer op het veld staat voor ONS 1 is het resultaat van samenwerking door vele mensen in onze club. Opvallend was het feit dat ONS Sneek ieder jaar door veel spelers en tegenwoordig ook zaakwaarnemers benaderd wordt, uit het hele land, zelfs meerdere malen vanuit het buitenland. Ook vertelde hij over de innovaties die de afgelopen jaren ingevoerd zijn bij de club.

Vervolgens nam hoofdtrainer Paul Raveneau de aanwezigen mee in een boeiend betoog over de totstandkoming van een speelwijze en wat daar allemaal bij komt kijken. Voorzitter Klaas Uil werd tot de hilariteit van de aanwezigen nog getest of hij een bal kon aannemen. Dat ging hem nog best aardig af. Na zijn presentatie gingen alle aanwezigen naar de tribune en gaf Raveneau live vanaf het veld een toelichting op de laatste training voor de KNVB bekerwedstrijd tegen ADO ’20.

FB_IMG_1565950319559

Afsluitend hield assistent trainer Arnoud Koster nog een presentatie over de plannen en organisatie van Jong ONS Sneek. Hij sprak gepassioneerd over de ontwikkeling van onze talentvolle spelers in de club en wat daar allemaal voor gedaan wordt.

Na afloop waren er veel enthousiaste geluiden te horen van de aanwezigen. “Een erg leuke avond”. “Wat gebeurt er veel achter de schermen”. “Normaal zien we de ploeg alleen op zaterdag, erg interessant om te horen hoe er gewerkt wordt en wat er allemaal gedaan wordt om dit mogelijk te maken”. “Dit moeten we vaker doen, het gaat echt over sport!”.

De TC gaf aan als daar behoefte aan is graag vaker informatie met supporters en/of sponsoren te delen.

Samen zijn we ONS Sneek!

Delen