Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Concept teamindelingen seizoen 2020-2021

Concept teamindelingen seizoen 2020-2021

Wij zijn erg enthousiast over de teamindelingen voor het komende seizoen. Het zijn allemaal hartstikke leuke teams die op een goed niveau zullen voetballen.

Belangrijke opmerkingen

  • De indelingen zijn een eerste concept. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat er de komende periode nog nieuwe leden bij komen. Dat kan invloed hebben op de huidige teamindelingen.
  • De JO21 heeft momenteel een selectie van 15 spelers. Er lopen nog verschillende gesprekken met spelers. Wij willen tot een selectie van 18 spelers komen (waarvan 2 keepers) en verwachten de selectie eind volgende week definitief te kunnen maken.
  • Voor de JO17-1 lopen nog verschillende gesprekken met spelers uit de huidige selectie en met spelers die zich voor dit team gemeld hebben.
  • De JO11-1 is een grote groep. Bij meer aanmeldingen zullen wij naast de JO11-1 ook een JO11-2 team opzetten.
  • De JO8-1 is een grote groep. Bij meer aanmeldingen zullen wij naast de JO8-1 ook een JO8-2 team opzetten.

Communicatie

Zijn er onduidelijkheden of heb je vragen over de teamindelingen? Neem dan contact op met de trainer of de leider van het team waar je dit seizoen gespeeld hebt. Zij kunnen meer informatie geven over de totstandkoming van de teamindelingen.

Brief ouders – teamindelingen 20-21

Verdere berichtgeving

  • Maandag 1 juni zal er naar alle ouders/spelers een mail worden gestuurd met het voorbereidingsprogramma op het nieuwe seizoen.
  • Maandag 1 juni zal de gehele trainersstaf van de junioren teams (JO13 t/m JO21) gepresenteerd worden op de website.
  • Komende week volgt meer informatie over de slotdag van het seizoen op zaterdag 13 juni.
  • Binnenkort worden de competitie-indelingen voor alle teams bekend gemaakt.

Bekijk hier de teamindeling

Concept Teamindeling seizoen 2020-2021

 

Ben jij niet ingedeeld in een selectieteam, maar vind jij wel dat je hiervoor in aanmerking zou moeten komen? Dan kun je je melden voor trainingen in de week van 15 juni en 22 juni. Je krijgt dan de kans om je bij het selectieteam te laten zien. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Voor de start van de trainingen krijgen jullie hier bericht over (dit geldt voor de JO13-1 t/m de JO19-1). 

https://forms.gle/5WpfSAX6yRcBvSwa8

 

 

Delen