Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De voorjaarsvakantie – Een week vol leuke activiteiten bij ONS Sneek

De voorjaarsvakantie – Een week vol leuke activiteiten bij ONS Sneek

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Door de jeugdteams vanaf de JO12 wordt er bij ONS Sneek regulier getraind. De jeugd t/m de JO11 heeft een aangepast programma. Voor hen komt de training van maandag 17 februari te vervallen en voor hen wordt een leuke activiteit georganiseerd op woensdag 19 februari, namelijk de tweede vriendjes/vriendinnetjesdag van dit seizoen.

Vriendjes/vriendinnetjes dag

Alle spelers mogen iemand meenemen naar de training. Dat kan een vriendje uit de klas zijn, iemand uit de buurt of iemand die je op een andere manier kent. De training duurt deze woensdag in plaats van 1 uur, maar liefst twee uren. Tussendoor zorgen wij voor fruit en drinken en gedurende twee uren doen de kinderen allerlei leuke sport- en spelactiviteiten.

De Jonger Oranje Talentdag

De dag ervoor, op dinsdag 18 februari staat ook een mooie activiteit op de planning. Dan komen er ruim 50 spelers bij ONS Sneek voor de Jonger Oranje Talentdag. Hier zullen scouts van SC Heerenveen bij aanwezig zijn, zodat spelers zich in de kijker kunnen spelen. Maar bovenal is het een hartstikke leuke voetbaldag, waar ONS Sneek graag een bijdrage aan wil leveren.

Shoot & Save – Keepersacademy Sierd vd Berg

Op donderdag 20 februari wordt er in de ochtend de Shoot & Save keepersdag georganiseerd door de Keepersacademy van Sierd van der Berg. Het is onze ervaring dat dit altijd erg leuke dagen zijn met trainingen van uitstekende kwaliteit. Een mooie kans voor keepers om een leuke ochtend te beleven en om zich te kunnen ontwikkelen.

Wij wensen iedereen die aan één deze activiteiten gaat deelnemen veel plezier. En dat geldt uiteraard ook voor alle jeugdspelers die in de vakantie lekker regulier kunnen trainen.

Delen