Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Drie eerste elftal spelers actief als trainer in jeugdopleiding

Drie eerste elftal spelers actief als trainer in de jeugdopleiding

Het voetbalseizoen is vorige week voor alle teams begonnen. De selectieteams waren in de week van 12 augustus al gestart en alle andere teams zijn vorige week weer begonnen. Met de bekerwedstrijden van afgelopen zaterdag is het seizoen 2019/2020 officieel gestart.

Een belangrijke pijler binnen de jeugdopleiding is om alle jeugdteams kwalitatief goede trainingen te kunnen bieden onder begeleiding van goede trainers. Wij zijn erg tevreden met de gehele trainersstaf binnen de jeugdopleiding, waarvan drie jeugdtrainers spelen in het eerste elftal van ONS.

De eerste speler is Kevin Meijer, die al jaren allerlei teams heeft getraind bij de jeugd van ONS. Hij heeft zelf de gehele jeugdopleiding bij ONS doorlopen en zal het komende jaar het circuitmodel coördineren, het hoofdtrainerschap van de JO11-1 oppakken en hij is actief als assistent bij de JO15-1.

6-Kevin-Meijer

Ook Nick Kleen zal het komende seizoen actief zijn binnen de jeugdopleiding. Hij gaat de JO15-3 van ONS Sneek het komende seizoen training geven. Nick heeft zelf in de jeugd ook bij ONS gevoetbald en is daarna naar SC Cambuur gegaan. Dit jaar is hij weer terug bij ONS.

2-Nick-Kleen

De derde speler die als jeugdtrainer actief zal zijn is Sidney de Jong. Hij zal de JO17-2 van ONS Sneek gaan trainen. Ook Sidney heeft in de jeugd bij ONS gevoetbald en is daarna naar SC Cambuur gegaan en is net als Nick dit jaar weer terug bij ONS.

7-SIdney-de-Jong

Wij vinden het geweldig dat deze jongens actief zijn binnen de jeugdopleiding van ONS. Op deze manier kunnen zij hun kennis en ervaring delen met de jeugdspelers van ONS. Daarnaast zijn zij voor veel spelers een rolmodel en is het geweldig dat de jonge spelers van hun kunnen leren.

Wij wensen Kevin, Nick, Sidney en alle andere jeugdtrainers heel veel succes het komende seizoen!

Delen