Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Een prachtige afsluiting van 10 jaar Internationaal Jorn Feenstra Toernooi

Een prachtige afsluiting van 10 jaar Internationaal Jorn Feenstra Toernooi

Met elkaar kunnen we terugkijken op een prachtige 10e editie van het Internationale Jorn Feenstra Toernooi. We hebben veel mooie wedstrijden gezien, aanvallend voetbal en fantastische doelpunten. En het belangrijkste, een recordopbrengst voor KiKa van maar liefst €18.000 (met de bijdrage van Casa Biekwa en OG Clean Fuels, komen we zelfs tot een donatie van €21.000).

Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van alle vrijwilligers, de gastouders, de scheids- en grensrechters, al onze sponsoren en giftgevers, ONS Sneek als gastheer van het toernooi en alle bezoekers. Wij willen jullie enorm bedanken, niet alleen voor deze tiende editie, maar voor de inzet van de afgelopen tien jaar.

In het bijzonder willen wij Hans- en Hermien Feenstra bedanken. Dat het toernooi de naam van Jorn mocht dragen. Dat zijn verhaal zoveel mensen heeft samengebracht en heeft geïnspireerd om zich in te zetten voor het belang van KiKa.

Wij hebben het als toernooi-commissie heel mooi en bijzonder gevonden, dat wij de afgelopen jaren dit toernooi, samen met alle vrijwilligers mochten organiseren. De saamhorigheid, de betrokkenheid en het gezamenlijke doel. We kijken terug op 10 fantastische edities van het Jorn Feenstra Toernooi, en zijn dankbaar voor iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd.

Opgehaalde bedrag KiKa 2022: €21.000

Winnaar 2022: FC Utrecht

Aantal bezoekers 2022: 1500 (naar schatting)

De foto’s komen in de loop van deze dagen op onze Facebook-pagina te staan: https://www.facebook.com/jornfeenstratoernooi.

De winnende lotnummers zijn te vinden via: https://www.onssneek.nl/wp/uitslag-verloting-jorn-feenstra-toernooi-2022/

 

Delen