Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Geslaagde Kick-Off Bijeenkomst voor selectieteams 2019/2020!

Kick-Off Bijeenkomst selectieteams 2019/2020

Gisteravond was de Kick-Off Bijeenkomst voor de selectieteams van ONS Sneek. Om 16:45 uur begon het programma met het maken van de teamfoto’s van alle teams. Na het maken van de teamfoto’s verzamelden alle spelers en alle ouders in de kantine. Er waren zo’n 90 spelers aanwezig en ongeveer hetzelfde aantal ouders.

IMG_20190819_172202898

De bijeenkomst werd afgetrapt door Douwe Jan, Hoofd Voetbalzaken van ONS Sneek. Hij vertelde een verhaal over de visie van ONS Sneek en de werkwijze binnen de jeugdopleiding. Ook werd besproken wat er van spelers en ouders verwacht wordt. Daarna nam voorzitter Klaas Uil het woord om de jeugdspelers en de ouders toe te spreken.

Na de gezamenlijke start van de bijeenkomst gingen alle teams met hun trainer/leider uiteen. Bij dit afzonderlijke deel per team werden de teamafspraken doorgenomen. Onder andere de gedragsregels kwamen ter sprake, maar ook werd informatie gegeven over de POP-gesprekken, de voorbereidingsperiode, afspraken omtrent trainingen en wedstrijden, verwachtingen etc.

Vervolgens werd er gezamenlijk afgesloten in de kantine, waarna de spelers snel het veld op gingen om aansluitend nog te trainen.

Door middel van deze bijeenkomst hopen wij alle ouders en spelers van de selectieteams goed geïnformeerd te hebben voor de start van dit seizoen.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes het komende jaar!

Voor de andere jeugdteams van ONS zal de Kick-Off bijeenkomst op dinsdag 3 september (JO13-2, JO15-2, JO15-3, JO17-2, JO19-2) plaatsvinden. De inloop voor deze bijeenkomst is tussen 16:15 – 16:30 uur. De trainingstijden zullen dan eenmalig afwijken van het trainingsschema, omdat na afloop van de bijeenkomst nog getraind zal worden. Voor de jongste jeugdteams is de Kick-Off op woensdag 4 september tijdens de trainingen.

Delen