Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Geslaagde Kick-Off bijeenkomsten

fullsizeoutput_33dbGeslaagde Kick-Off bijeenkomsten

Gistermiddag werd de Kick-Off bijeenkomst georganiseerd voor de ouders van de Champions, de JO8, JO9, JO10 en een aantal JO11 en JO12 teams. De dag daarvoor, op dinsdag 3 september, had de Kick-Off Bijeenkomst voor de teams JO11-2, JO13-2, JO15-3, JO15-2, JO17-2 en de JO19-2 plaatsgevonden.

Daarmee zijn alle spelers en ouders geïnformeerd over het komende seizoen, omdat op 19 augustus de Kick-Off bijeenkomst voor de JO11-1, JO12-1, JO13-1, JO15-1, JO17-1 en de JO19-1 al had plaatsgevonden.

Tijdens de Kick-Off bijeenkomst op dinsdag 3 september werden alle spelers en ouders in de kantine ontvangen. Douwe Jan van der Wal, Hoofd Voetbalzaken begon met een algemene presentatie over de werkwijze en de visie van de jeugdopleiding. Vervolgens nam Klaas Uil, voorzitter van het bestuur, het woord. Daarna gingen de teams afzonderlijk van elkaar zitten met de trainer en/of de leider om de teamafspraken door te nemen.

Na afloop van de bijeenkomst gingen de teams aansluitend trainen en werden er teamfoto’s gemaakt.

De Kick-Off bijeenkomst voor de jongste jeugdteams werd iets anders ingevuld. Gistermiddag werden de ouders tijdens de training uitgenodigd in de kantine en daar kregen zij uitleg over de werkwijze bij het circuitmodel.

Wij hopen dat door de organisatie van deze Kick-Off Bijeenkomsten iedereen een beeld heeft gekregen van de werkwijze bij ONS Sneek in de jeugdopleiding en dat jullie weten wat je van ons als club mag verwachten en wat er van de spelers en ouders wordt verwacht.

Wij zien er heel erg naar uit om er met elkaar een mooi seizoen van te maken!

 

kick-off-picture_2

Delen