Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019,

IMG_20180721_094245

Alweer de laatste voorronde om de H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door E-pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. Voor zaterdag 6 april a.s. zijn de onderstaande pupillen uitgenodigd:

Thijs van Tricht

Thijs (1)

is 10 jaar en is jarig op 30 oktober. Thijs is de zoon van Jaap en Marianne en heeft 2 broers: Ruben en Daan. Thijs zit op de Simon Havinga School in groep 6.  Dirk Tichelaar en Annemieke ten Brink zijn de leiders van het JO11-2 team. Thijs zit nu 2 jaar op voetbal bij ONS Sneek en hij vindt de wedstrijden lekker; ook lekker hard knallen vindt hij leuk aan voetbal. Het liefst speelt Thijs in de spits, of links of rechtsvoor, dat maakt hem niet uit. Zijn specialiteit is: hard rennen. Maar hij wil hierbij nog de trucjes op de training leren van zijn trainer Dirk Tichelaar. Verder wil hij aan een betere conditie werken. Op de training doet hij het liefst een partijtje. Een favoriete speler bij ONS 1 heeft Thijs niet; hij vindt ze allemaal even goed. Thijs zijn de favoriete voetbalclub is Barcelona. Later wil Thijs wel acteur worden maar zeker geen wedstrijdzwemmer. Hij eet graag pizza en hij vindt spruitjes vies. Thijs kijkt graag op TV naar voetbal en ook naar grappige films. Hij houdt van muziek waar veel ‘bas’ in voor komt. Voetbal is zijn grootste hobby. Thijs scoort sowieso 3 penalty’s deze middag. 

Jurre Overdijk

Jurre

is 9 jaar en wordt op 28 augustus een 10-er. De vader en moeder van Jurre zijn Jolmer en Johanna. Verder heeft Jurre twee broers: Jouke en Jetze. Jurre zit op de Julianaschool in groep 6 bij juf Meta. Dit is het 1e seizoen dat Jurre voetbalt bij ONS Sneek. Hij vindt alles leuk aan voetbal: lekker spelen en truckjes doen. Hij voetbalt in de JO10-1 waar Kevin Meijer en Jelmer Krikke de trainers zijn en Pascal van der Kooi en Jelmer Krikke de leiders. Jurre staat in de spits maar ook keept hij wel eens. Hij is al goed in overspelen maar wil nog wel meer gaan trainen op afronden op de goal. Op de training doet Jurre het liefst partijtjes. Kevin Meijer is zijn favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek en hij zou dan ook graag met Kevin op de foto willen. Feijenoord is Jurre zijn favoriete voetbalclub. Ronaldo en Mbapé zijn zijn favoriete voetballers. Later wil Jurre profvoetballer worden. Hij eet het liefst pannenkoeken en zeker geen bruine bonen! Op televisie kijkt Jurre graag naar Nickelodeon. Op de radio luistert Jurre vaak naar rapp-muziek. Naast voetbal tekent Jurre graag en speelt graag  Fortnite. Vanmiddag gaat hij voor 5 rake penalty’s.

Rienk van der Weide

Rienk (1)

is 10 jaar en is eind deze maand jarig. Op 29 april wordt hij 11. Annemieke en Roelof zijn de ouders van Rienk en zijn zus heet Rixt. Rienk zit op de Master Steve Jobsschool in groep 7 bij juf Nynke. Rienk speelt in het JO11-2 team waar Dirk Tichelaar de trainer is en samen met Annemieke ten Brink de leiders van het JO11-2 team. Sinds september 2018 zit Rienk op voetbal, en bij ONS Sneek omdat hij dit de beste club van Sneek vindt. Het leuke aan het voetbalspelletje vindt Rienk: het lekker rennen met de bal en proberen te scoren. Hij kan al goed overspelen en de bal afpakken van de tegenstander. Maar hij wil nog wel meer gaan trainen op de bal ‘snel’ wegtikken. Alles wat ze doen op de training vindt Rienk leuk en leerzaam. Hij heeft geen echte favoriet bij het eerste omdat hij ze nog niet zo goed kent, maar hij zou graag op de foto willen met de spits: Yume Ramos. SC Heerenveen is Rienk zijn favoriete betaalde voetbalclub en Christiano Ronaldo is zijn favoriete voetballer. Wat hij later wil worden dat ziet hij dan wel. Pizza is zijn favoriete eten en hij houdt niet van rijstgerechten. Op televisie kijkt Rienk graag naar Blind dates en Rienk houdt van de muziek van Lil’ Kleine. Voetbal is Rienk zijn grootste hobby en schaatsen vindt hij ook leuk. Rienk denkt er 3 te gaan scoren deze middag. 

Sven Tjepkema

Sven (1)

is ook 9 jaar en op 15 december is hij jarig. Sven is de zoon van vader Eelco en moeder Wilma, en Sven heeft nog een zusje, Ilse. Sven zit op de Wyken in groep 6a bij de meester Chris en juf Geertje. Sven voetbalt nu 3 jaar bij ONS Sneek omdat zijn vrienden hier spelen en het dichtbij zijn huis is. Hij voetbalt in de JO10-1 waar Kevin Meijer en Jelmer Krikke de trainers zijn en Pascal van der Kooi en Jelmer Krikke de leiders. Sven is de keeper van het JO10-1 team en dat vindt hij het leuke aan voetbal. En Sven is ook goed in keepen vandaar ‘dé keeper’. Als keeper wil hij nog meer gaan trainen op het nemen van doeltrappen. En op de training doet hij het liefst ‘keepen’. Sven zijn favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek is keeper Barry Ditewig. Met Barry wil Sven dan ook graag een keer op de foto. Ajax is de favoriete voetbalclub van Sven en Lionel Messi is zijn favoriete voetballer. Sven wil later keeper worden, zeker niet putjesschepper. Sven eet het liefst patat en eigenlijk lust hij alles. Hij kijkt graag op TV naar Studio Sport en een favoriete muziek heeft hij niet. Naast voetbal doet Sven aan wedstrijdzwemmen en waterpolo. Sven gaat voor 3 rake penalty’s!

Uitslag 8e voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019

Zaterdag 16 maart 2019 :

IMG_8614

loting voor de 7e voorronde vd HJ Drost Penalty bokaal

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen Hoek waren er spelers uit de E pupillen JO10-3 uitgenodigd.

IMG_8643

De deelnemers deze keer waren (zie foto)  v.l.n.r.:  Rayen van der Veen, Dilan van der Land, Willem Edwin Oostra en Sydo Zwaan met keeper Justin van der Dam.

Nadat ieder 6 penalty’s had genomen was de beslissing een feit. Sydo scoorde er 3 uit 6 te nemen penalty’s. Sydo gaat als winnaar door naar de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal.

Bedankt voor jullie deelname.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen