Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HJ Drost PenaltyBokaal 1e voorronde

JORN BLANKHORST
Ik ben Jorn Blankhorst en ik ben jarig op 19 december. Ik ben 9 jaar. Met mijn papa Wilfried, mem Carla, zus Mirthe en onze Labradoodle Yara woon ik in Sneek. Ik zit bij juf Nardy en juf Jurrien in groep 6 van de Bonifatiusschool.
Ik voetbal al heel lang bij ONS. Toen ik 3 jaar was trainde ik al bij de Champions en nu voetbal ik nog steeds bij ONS in de JO-11. Sipke en Marco zijn mijn trainers. De trainingen en wedstrijden bij ONS vind ik altijd erg leuk. Wij hebben nu één competitiewedstrijd gespeeld en ik mocht rechtsvoor spelen. Ik vond dat super leuk. Dan probeer ik goed te passen en voorzetten te geven naar de spits. Maar ik scoor zelf ook wel graag. Tijdens de training speel ik het liefst partijtjes. Ik moet nog wel trainen op het maken van penalty’s. Dus ik ben benieuwd hoe ik het met de penaltybokaal ga doen! Bij ONS heb ik geen favoriete speler. Ik hoop dat ze het dit jaar goed gaan doen.
De beste voetbalclubs in Nederland vind ik Ajax en SC Heerenveen. En FC Barcelona vind ik ook een goede club, ik ben al een keer in het stadion geweest. Ik ben fan van Frenkie de Jong.
Later als ik groot ben, wil ik het bedrijf van papa overnemen. Ik help papa nu al met AutoCad tekenen en rekenen. Spruitjes, aardappelen, en een gehaktbal vind ik heel lekker. Ik lust geen sla, want sla is voor konijnen.
Car Wars vind ik een heel leuk tv-programma. En ik speel vaak het spel Fortnite. Ik heb ook Spotify op mijn iPad, want ik vind het leuk om te chillen met muziek. Ik luister vaak naar 538-party.
Naast voetballen doe ik ook aan kickboxen. Daar word ik sterk van en krijg ik een goede conditie. Zeilen in de optimist bij wel wat harde wind vind ik ook heel gaaf. En ik mag heel graag op mijn stuntstep naar het skatepark om daar truckjes te doen.
Ik ga erg mijn best doen om een penalty te scoren! Ik ga er 5 scoren!

JORN BLANKHORST

MILAN HOFMAN

Ik ben Milan Hofman en ik ben jarig op 24 mei. Ik ben 10 jaar. Mijn vader en moeder zijn Peter en Reina Hofman. Mijn zus heet Demy. Ik zit op de Thomas van Aquinoschool in Sneek in groep 7. Mijn juffen heten Tamara en Ragna. Ik speel in JO11-1. Dit is mijn 5e jaar bij ONS Sneek. Omdat mijn pake, oom en vader allemaal voor ONS zijn. Marco Vlap en mijn vader zijn mijn leiders. Ik vindt de wedstrijden leuk, en dat voetbal een teamsport is. Ik speel het liefst rechtsvoor. Ik zie de ruimtes al goed en heb wel een goed overzicht. Ik moet nog trainen op ‘mannetje passeren’ en feller de duels aangaan. Op de training doe ik het liefst partijtje.

Ik heb geen voorkeur voor een speler bij ONS Sneek 1, maar ik zou graag met de rechtsbuiten op de foto willen (dat is mijn favoriete plekje in het elftal). Mijn favoriete voetballer in het betaalde voetbal is Hakim Ziyech; Ajax is in Nederland, en Inter Milan als buitenlandse club mijn favoriet.

Ik wil later wel een bekende Youtuber worden; geen vuilnisman. Ik lust geen pannenkoeken en ik ben gek op pizza.Ik kijk graag op tv naar Youtube. Mijn favoriete muziek is popmuziek. Ik doe niet aan andere sporten. Mijn hobby’s zijn gamen, steppen en voetbal. Ik ga 2 penalty’s scoren!

JORDAN PIERSMA

Ik ben Jordan Piersma. Ik ben jarig op 25 mei. Ik ben 10 jaar. Mijn ouders zijn Dennis en Anika; ik heb een zus Jaylynn van 15 en een broer Calvin van 18 jaar. Ik zit op de Thomas van Aquinoschool in groep 7. Mijn meester is Cornelis. Ik speel in JO11-1. Ik speel ongeveer 3 jaar bij ONS Sneek. Scoren en wedstrijden spelen vind ik het leukst. Ik speel het liefst in de spits. Ik weet al veel van voetballen. Ik moet nog trainen op uithoudingsvermogen. Op de training doe ik het liefst een wedstrijd.

De spelers van het Eerste vind ik allemaal wel goed. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Messi, mijn favoriete club is Ajax.

Wat ik later wil worden weet ik nog niet. Ik vind pizza lekker; groente vind ik niet zo lekker. Ik kijk graag naar Youtube. Ik houd van veel soorten muziek. Ik doe naast voetbal niet aan andere sporten. Voetbal is mijn sport én mijn hobby. Ik ga 10 penalty’s scoren.

JORDAN PIERSMA

AILKO VLAP                                                                            

Ik ben (Klaas) Ailko Vlap. Ik ben jarig op 29 april. Ik ben 10 jaar. Mijn ouders zijn Marco en Jannie. Mijn broers zijn Tristan (19) en Mathijs (8), mijn zus is Ilse (11). Ik zit op de Zwetteschool in groep 7 bij juf Kelly en juf Wiepkje. Ik speel in JO11-1. Vanaf de Champions ben ik al bij ONS, omdat ONS de beste club van Sneek is.  Ik vind voetballen gewoon leuk! Ik speel meestal in de verdediging. Ik ben goed in verdedigen en overzicht. Ik moet nog trainen op scoren. Op de training doe ik het liefst partijtjes. Wesley Tankink is mijn favoriete speler bij ONS Sneek 1. Ik wil graag op de foto met de ‘knappe’ trainer. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Michel Vlap en mijn favoriete betaalde club is SC Heerenveen.

Ik wil later wel voetballer worden, maar geen turner. Pizza vind ik lekker; witlof vind ik niet lekker. Ik kijk op tv graag naar Youtube. Mijn favoriete muziek is de Top-40. Ik doe verder geen andere sporten. Ik ga 2 penalty’s scoren.

AILKO VLAP
Delen