Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HOE GAAT HET MET … BEAU VAN DER KOOI?

Beau van der Kooi voetbalde tot vorig seizoen bij ONS Sneek in de JO11-1. Dit seizoen is hij overgestapt naar SC Cambuur en speelt hij in de JO12-1 van SC Cambuur. We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het met hem gaat. Voor deze rubriek hebben we ook Beau een aantal vragen voorgelegd. Zijn jullie ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

– Hoe bevalt het je bij Cambuur? Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Cambuur. Ik voetbal in de O12 een super leuk team met allemaal goede voetballers en veel leuke trainers!

– Wat is het grootste verschil ten opzichte van voetballen bij ONS Sneek?We trainen bij Cambuur langer, vaker en alles gaat veel sneller dan bij ONS. We spelen Twingames wedstrijden tegen hele goede tegenstanders zoals SC Heerenveen, PEC Zwolle, FC Groningen en FC Twente. Verder wordt regelmatig onze lengte, gewicht en vetpercentage opgemeten voor we gaan trainen. Ook hebben we allemaal een eigen FIFA spelerskaart waar persoonlijke doelen en 9 skills opstaan. Ik moet mezelf dan punten geven op die skills en ze met de hoofdtrainer bespreken hoe ik er nog beter in kan worden.

– Wat mis je het meest van ONS Sneek? Voetballen tijdens de thuiswedstrijden van ONS Sneek 1 en mijn teamgenootjes van O11-1. Veel ervan zie ik nog iedere dag op school en met anderen spreek ik vaak af om te voetballen.

– Wat is tot nu toe het mooiste moment bij Cambuur? 2x scoren in de Friese derby tegen SC Heerenveen en winnen!

– Is het trainen/voetballen goed te combineren met school?Ja, dat gaat heel goed. Als ik moet trainen mag ik altijd iets eerder naar huis van meester om op tijd in Leeuwarden te zijn.

– Heb je nog tips voor jongens/meisjes die ook graag bij Cambuur willen gaan voetballen?Goed je best blijven doen bij ONS Sneek en net als ik heel veel buiten voetballen! Groetjes Beau

Met Nando van der Heide (oud ONS)

We willen Beau bedanken voor zijn medewerking aan deze rubriek en wensen hem heel veel succes en plezier bij SC CambuurLijkt het je nu leuk om te gaan voetballen bij de leukste voetbalclub van Sneek? Neem dan gerust contact op met hoofd voetbalzaken Douwe Jan van der Wal! Hij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 34 01 39 51

Delen