Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HOE GAAT HET MET … NANDO VAN DER HEIDE?

Vorig jaar werd Nando van der Heide na de winterstop volledig toegevoegd aan de JO13-1 selectie van ONS Sneek, omdat hij meer weerstand nodig had om zich verder te ontwikkelen. Rond diezelfde periode werd hij ook uitgenodigd bij sc Heerenveen. Sinds dit seizoen speelt hij bij sc Heerenveen JO13-1. We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoe hij deze overstap heeft ervaren en hoe het met hem gaat. Voor deze rubriek hebben we Nando dan ook een aantal vragen voorgelegd. Zijn jullie ook zo benieuwd naar zijn antwoorden? Lees dan snel verder!

– Hoe bevalt het je bij sc Heerenveen? Supergoed! Ik heb leuke jongens in mijn team, we trainen heel hard en hebben heel veel lol.

– Wat is het grootste verschil ten opzichte van voetballen bij ONS Sneek? Het gaat sneller en serieuzer. We krijgen ook huiswerk als we vrij zijn. We moeten ook op onze voeding letten en wat heel leuk is: we krijgen ook andere sporten. Ik heb op dinsdag altijd les in de Epke Zonderland turnhal, om een betere coördinatie en balans te krijgen met de bal. En we hebben nu bv één keer in de week ook rugby.

– Wat mis je het meest van ONS Sneek? Ik mis mijn vrienden van ONS en ik vind het jammer dat ik niet meer op de fiets naar trainen kan (samen met m’n vriendjes). We gaan nu altijd met de auto.

– Wat is tot nu toe het mooiste moment bij sc Heerenveen? Dat ik de eerste keer een goal maakte en mijn eerste oefenwedstrijd was tegen Ajax en dat vond ik ook heel leuk want ik ben fan van Ajax.

– Is het trainen/voetballen goed te combineren met school? Ja, heel makkelijk. Ik zit nu nog in groep 8 dus heb nu nog weinig huiswerk.

– Heb je nog tips voor jongens/meisjes die ook graag bij sc Heerenveen willen gaan voetballen? Geef niet op en doe altijd je best, je weet nooit waar of wanneer er een scout langs de kant staat.

Groet, Nando

We willen Nando bedanken voor zijn medewerking aan deze rubriek en wensen hem heel veel succes en plezier bij @scheerenveen.

Lijkt het je nu ook leuk om te gaan voetballen bij de leukste voetbalclub van Sneek? Neem dan gerust contact op met hoofd voetbalzaken Douwe Jan van der Wal! Hij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 34 01 39 51.

Delen