Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HOLLANDER Schilderwerken Pupil van de Week: MATHIJS VLAP

MATHIJS VLAP

Ik ben Mathijs Liam Vlap. Op 12 juli van dit jaar werd ik 8 jaar. Mijn ouders zijn Marco en Jannie. Tristan, Ilse en Ailko zijn mijn broers en zus. Ik zit op de Zwetteschool in groep 5A bij juf Janneke en juf Ingrid.

Ik voetbal 3 jaar bij ONS Sneek. Ik speel bij ONS Sneek, omdat iedereen van mijn familie daar speelt. Ik speel in JO9-1. Richard en Annemieke zijn mijn trainers. Adriaan en Richard zijn mijn leiders. Ik speel het liefst in de spits. Het leukste van voetbal vind ik schieten, maar daar moet ik ook nog wel op trainen. Ik ben al aardig goed in overspelen. Op de training doe ik het liefst partijtjes.

Een favoriete speler bij ONS Sneek 1 heb ik nog niet; ik ken ze niet zo goed. Het liefst  ga ik op de foto met de ‘knappe’ trainer. Michel Vlap is mijn favoriete speler in het betaalde voetbal. En mijn favoriete club in het betaalde voetbal is Ajax.

Ik wil later graag Youtuber worden. Ik vind Ras-patat lekker; witlof vind ik niet lekker. Op tv kijk ik graag naar Pokémon. Mijn favoriete muziek is de Top-40. Ik doe ook nog aan korfbal en schaatsen. En ik mag graag mijn broer en zus klieren. Ik denk, dat ONS Sneek vanmiddag met 2-0 wint van SDC Putten.

Groetjes,  Mathijs Vlap

Delen