Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week: OWEN BOERS

Ik ben Owen Nick Boers. Ik ben 8 jaar en jarig op 3 april. Mijn papa is Adriaan Boers en mijn mama heet Ilona. Ik heb twee grote zussen, Lyonne (17 jaar) en Danique (14 jaar). Ik zit op de Johannes Postschool en mijn juf heet juf Marijke.

Ik voetbal 2 jaar bij ONS. Ik zit in JO9-1

Ik vind aan voetbal leuk, dat je kan scoren, verdedigen, aanvallen; gewoon alles is leuk. Mijn trainers zijn Richard v d Veen en Annemiek Popma. Mijn leiders zijn Richard v d Veen en mijn papa.

Ik speel centrale verdediger, het liefste speel ik op het middenveld. Dan kan ik lekker veel rennen. Ik kan al heel goed schieten op goal, de Zidane vind ik nog moeilijk, daar moet ik nog goed op trainen. Op de training doe ik het liefste partijtje.

Ik weet nog niet wie er allemaal bij ONS 1 spelen. Ik zou graag met een middenvelder van ONS1 op de foto willen. Tadic is mijn favoriete voetballer en Ajax is mijn favoriete club.

Later wil ik zeker geen danser worden, ik wil graag profvoetballer worden. Het liefste eet ik witlof , boontjes en spruitjes vind ik vies. Ik kijk graag naar Bakugan. 

Naast voetbal speel ik graag voetbal.. andere hobby’s heb ik niet. Ik speel soms wel op de PlayStation Fifa 21 of Formule 1 2020

Ik denk dat ONS met 2-1 wint van Volendam.

Delen