Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jeugdsponsoractie Poiesz 2021

Poiesz Jeugdsponsoractie 2021

Ook dit jaar doet ONS Sneek weer mee aan de Jeugdsponsoractie van Poiesz, de 16e editie alweer. Een prachtige actie van Poiesz, die alle deelnemende verenigingen in staat stelt om een flink sponsorbedrag te verdienen. De actie begint op maandag 15 februari en eindigt op zaterdag 10 april 2021.

Gedurende deze periode krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Daarnaast zijn er weekaanbiedingen, die maar liefst 15 sponsormunten opleveren. De sponsormunten kunnen in de winkel van Poiesz aan het Boschplein gestort worden in de ONS-koker. In verband met corona is er dit jaar geen gelegenheid om de munten in te leveren in de kantine, het kan dus alleen in de winkel van Poiesz aan het Boschplein. Ook is er om dezelfde reden geen actieve verkoop door jeugdleden in de winkel.

De opbrengst van de Jeugdsponsoractie wordt aangewend voor nieuw trainingsmateriaal voor onze groeiende jeugdafdeling. We zullen jullie gedurende de actie op de hoogte houden van de weekaanbiedingen,  laten we met elkaar van deze actie een groot succes maken.

Samen zijn we ONS Sneek.

De Jeugdcommissie

Delen