Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jeugdsponsoractie Poiesz stopt per direct

Poiesz supermarkten heeft de Jeugd Sponsoractie per direct stopgezet vanwege het coronavirus, zie onderstaand bericht.

Wij hebben uiteraard alle begrip voor deze beslissing. Het is erg jammer voor Poiesz en de deelnemende verenigingen dat de actie niet door kan gaan maar de gezondheid van een ieder staat uiteraard voorop.

Wij willen Poiesz ook langs deze weg bedanken voor de organisatie van de actie en het sponsorbedrag. De Jeugdsponsoractie is elk jaar een mooie happening waar we met veel plezier en enthousiasme aan meedoen. Het sponsorbedrag gaan we gebruiken om nieuw trainingsmateriaal te kopen voor onze groeiende jeugdafdeling.

Ten slotte willen we iedereen die gedurende de actie sponsormunten heeft gespaard voor ONS Sneek hartelijk danken voor de steun!

Jeugdcommissie ONS Sneek

Jeugd Sponsor Actie stopt per direct
Elke deelnemende club ontvangt € 1.000,-

Door het coronavirus leven we in andere tijden dan normaal. Als mens of organisatie dwingt dit je om maatregelen te treffen die je normaal gesproken niet zou nemen.

Met spijt in ons hart kondigen we hierbij aan dat de Jeugd Sponsor Actie per direct stopt. We zijn genoodzaakt de uitgifte van de Jeugd Sponsor munten te stoppen, omdat we in onze filialen handcontact zoveel mogelijk moeten vermijden.

We hebben daarom besloten om elke deelnemende club of vereniging € 1.000,- aan sponsorgeld uit te keren. Dit bedrag is voor elke deelnemer gelijk, omdat vanaf heden het inzamelen van munten gestopt is. Ook het Jeugd Sponsor Gala zal helaas niet doorgaan. Wij hopen dat u dit sportief op zult vatten en begrip heeft voor deze beslissing.

Ingehaald door de tijd en snel veranderende omstandigheden is het voor Poiesz Supermarkten niet mogelijk om alle communicatie over de Jeugd Sponsor Actie per direct terug te nemen. Dit onder meer vanwege het drukproces van onze folders. Alle Jeugd Sponsor aanbiedingen die in de folders staan, blijven gewoon geldig. U zult er alleen geen sponsormunten meer bij ontvangen.

Wij rekenen en hopen op uw begrip. Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Met vriendelijke groet,

Poiesz Supermarkten B.V.

Delen