Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Het nieuwe tenue: De witte lakenvelder+ samen-vitaal-vooruit

Binnen ONS Sneek streven we naar een professionele uitstraling voor alle jeugdteams die in de competitie spelen. Uniformiteit en herkenbaarheid in kleding is een onderdeel hiervan. De afgelopen maanden is de club in onderhandeling geweest met kledingleveranciers. We hebben een langdurige samenwerking afgesproken met onze kledingpartner in Sneek, Textielstra. Onze leden profiteren volop en krijgen voortaan standaard 25% korting op alle aanschaf van kleding via de ONS shop. Daarnaast hebben we onze vroegere hoofdsponsor De Witte Lakenvelder bereid gevonden om een groot gedeelte van de kleding te bekostigen. Ook het lid zelf betaalt, verdisconteerd in de contributie, een kleine eigen bijdrage. Het onderstaande kledingpakket wordt dan ook eigendom van het lid.

De nieuwe slogan van de club “Samen Vitaal Vooruit” heeft zoals jullie kunnen zien een passende prominente plaats gekregen op de tenues.

Wat krijgt het jeugdlid?

Een trainingspak Jako/ Classico royal blauw, wit wedstrijdbroekje, blauwe kousen, tas met schoenenvak en een wedstrijdshirt/keepershirt DWL (komt in de teamtas, dat blijft eigendom van de club)

Het is de bedoeling dat elk voetballend lid deze kleding alleen op wedstrijddagen gaat dragen. Het kan zijn dat de kleding in de loop van de drie jaar te klein gaat worden. Om hierin te voorzien heeft ONS een besloten Facebook pagina aangemaakt waar men de kleding onderling kan verkopen of ruilen. Een soort Marktplaats voor de club dus.

https://www.facebook.com/groups/416810710074956/

De ONS Sjop in de kantine is vanaf 1 december gesloten, maar blijft online bestaan om de gehele ONS kledinglijn te kunnen bestellen.

https://www.onssjop.nl/assortiment/

Als het lid eerder dan drie jaar de vereniging, om welke reden dan ook, verlaat wordt er een bedrag in rekening gebracht. Bij stoppen na één jaar €30,- en na twee jaar €15,-.

JO12-1 en JO13-1 in het nieuwe wedstrijdpak. Prachtig ziet het eruit!

Na de winterstop volgen de andere teams. Via de leider worden jullie op de hoogte gehouden.

Delen