Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Joepie, een WC!

Wat een prachtige avond hadden we op 21 mei jl. met de Avond4Daagse over ons sportpark. Veel mooie reacties gehoord zoals “Wat leuk dat we nu over terreinen lopen en niet alleen door straten”, “Ik wist niet dat ONS Sneek hier zat”, “De limo smaakt lekker”, “Wat ben ik opgelucht dat ik even naar de WC kan”, etc.

We zijn blij dat we de gastvrije kant van ONS Sneek aan veel mensen hebben kunnen laten zien. En we hoorden ook leuke verhalen over vroeger. Wandelaars (veelal vaders….) die herinneringen en stoere verhalen deelden met anderen over de tijd dat ze zelf bij ONS Sneek voetbalden. We hebben genoten van alle kinderen die aan het kijken waren langs de lijn. Kijkend naar de training van ONS Sneek JO17-1 op het hoofdveld en naar de spelers van ONS Sneek JO13-1 en Bergum JO13-1 die moesten voetballen op veld 3.

De extra limonade, waar toch veel kinderen aan toe waren, was een welkome verrassing van onze vrijwilligers. Er werd gretig gebruik van gemaakt. Tot slot een compliment voor de lopers die alles netjes in de afvalbakken hebben gedaan. Er was na afloop geen beker op de grond meer te bekennen. Wat ONS betreft voor herhaling vatbaar, want die WC kwam zeker van pas!

Delen