Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Johan van Delden Coördinator Jeugdsponsoring

Coördinator Jeugdsponsoring

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik per half oktober ben begonnen als coördinator van de jeugdsponsoring. We hebben gelukkig veel bedrijven die onze jeugdafdeling sponsoren, maar er zijn ook diverse ouders die een specifiek jeugdteam financieel ondersteunen. We zien dat onder andere door onze regionale certificering het aantal sponsorinitiatieven voor onze jeugd toeneemt. Dat is heel mooi maar de coördinatie is voor verbetering vatbaar. En daar ga ik mij voor inzetten. Voor degenen die mij nog niet kennen. Ik ben Johan van Delden. Inmiddels al geruime tijd betrokken bij onze mooie voetbalclub. Mijn vader is er geen onbekende. Mijn zoon Nils voetbalt in de JO15-2 en ikzelf voetbal nog bij de 45+. Naast dat ik enige jaren leider ben geweest heb ik ook een actieve rol in de ledenwerf commissie gehad. Ook ben ik lid van de Business Club. In mijn dagelijks leven ben ik zelfstandig coach waarbij ik bedrijven help om meer doelgericht en kort cyclisch te werken. Voor de kenners onder ons: ik ben agile coach. In die rol vind ik het geweldig om bedrijven en medewerkers het inzicht te geven waardoor ze slimmer in plaats van harder gaan werken.

Maar wat ga ik precies doen? Alle initiatieven met betrekking tot sponsoring van een jeugdteam worden door mij gecoördineerd. Dit houdt in dat iedereen die een team van nieuwe shirts, trainingspakken, ballen etc wil voorzien of op een andere manier iets voor een team wil doen, dit bij mij kenbaar kan maken. Ik zorg dan het proces daarna zo soepel mogelijk verloopt en dat de sponsoring zo snel mogelijk bij de teams terecht komt. Maar ook bedrijven die iets in zijn algemeenheid voor onze jeugdafdeling willen doen kunnen zich bij mij melden. Samen gaan we dan in gesprek om te kijken hoe we het beste invulling aan de ideeën kunnen gaan geven.

Ik wil alle jeugdleiders, -trainers en ouders oproepen om alle sponsorverzoeken en -signalen zo spoedig mogelijk bij mij te melden. Ik pak het dan op. Maar ook potentiële nieuwe sponsoren kunnen hun ideeën met mij delen. Ik ben te bereiken op 06-2895 2541 of via mail@johanvandelden.nl. Ik spreek jullie graag!

Johan van Delden


Delen