Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jonger Oranje Talentendag bij ONS Sneek


Op donderdag 21 oktober, in de herfstvakantie, vindt weer een Jonger Oranje Talentendag plaats bij ONS Sneek! Deelname is voor jongens en meisjes van 5 tot 14 jaar. Tijdens deze plezierige voetbaldag zijn scouts van SC Heerenveen aanwezig.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts van SC Heerenveen. Je krijgt de kans jouw voetbaldroom waar te maken: gescout worden door de Friezen en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts van SC Heerenveen selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Friesland’. Zij worden uitgenodigd om aan het einde van het seizoen mee te doen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar wordt tegen andere regio’s gestreden voor het Nederlands kampioenschap.

Deelname aan de Jonger Oranje Talentendag kost €28,95. Aanmelden is vanaf 9:45 uur en rond 15:00 uur is de huldiging, prijsuitreiking en bekendmaking van de Jonger Oranje Regioselecties afgelopen.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl

Delen