Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jonger Oranje TalentScan bij ONS Sneek

TalentScan Testcenter op het complex van ONS Sneek

SNEEK – Dinsdag 11 augustus organiseert Jonger Oranje het TalentScan Testcenter op het complex van ONS Sneek. Een leuke en leerzame voetbalactiviteit in de zomervakantie voor jeugdleden geboren tussen 2005 en 2012.

Tijdens het TalentScan Testcenter spelen de deelnemers een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij ze bekeken en beoordeeld worden door scouts van diverse proflcubs. Daarnaast worden in het Testcenter allerlei metingen en testen gedaan. Zo wordt onder andere gemeten hoe hard de deelnemers kunnen schieten en hoe snel zij kunnen dribbelen.

Tijdens het TalentScan Testcenter bouwen de deelnemers een compleet eigen voetbalprofiel. In dit voetbalprofiel kunnen zij precies zien wat hun sterke en mindere punten zijn en hoe zij scoren ten opzichte van leeftijdsgenoten. Deze scores zijn gebaseerd op wetenschappelijke oefeningen en inzichten van profscouts.

Het TalentScan Testcenter is voor spelers uit de geboortejaren 2005 t/m 2012. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub. Deelname kost slechts €36,95, inclusief een PANNA! magazine na afloop.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl/activiteiten/talentscan-testcenter.

2 13

Delen