Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen weer open

Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen weer open

Vanaf maandag 22 juni gaan bij ONS Sneek de kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen weer open. De jeugd selectieteams zullen op maandag 22 juni en donderdag 25 juni nog trainen en kunnen dan dus weer gebruik maken van de kleedkamers en de toilet- en douchevoorzieningen.

Het eerste elftal zal op dinsdag 23 juni gaan starten met het eerste voorbereidingsblok, en ook verschillende senioren teams zijn nog aan het trainen. Zij kunnen ook gebruik maken van de kleedkamers.

Normaal gesproken stimuleren wij spelers om na trainingen en wedstrijden te douchen, omdat wij dit belangrijk vinden met het oog op de hygiëne. In deze tijd begrijpen wij dat sommige spelers zich hier wellicht niet fijn bij voelen. Maak voor jezelf de afweging of je in deze laatste weken wel/niet wilt douchen.

Enkele douches zijn buiten gebruik in verband met onderhoud. Gedurende de corona-periode zijn de douches goed gereinigd i.v.m. bestrijding van de legionella bacterie.

Helaas geldt nog steeds dat ouders/verzorgers/begeleiders geen toegang hebben tot de sportlocatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren). Ook bij de leeftijdsgroep 18+ hebben alleen sporters vooralsnog toegang tot de sportlocatie.

 

Delen