Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Meedraaien in organisatie Internationaal Jorn Feenstra Toernooi

Meedraaien in organisatie Internationaal Jorn Feenstra Toernooi 

Ieder jaar wordt op hemelvaartsdag het Internationale Jorn Feenstra Toernooi georganiseerd. Dit is een internationaal jeugdvoetbal toernooi voor profclubs uit heel Europa in de leeftijd Onder de 13 jaar. Dit jaar zal de jubileum-editie plaatsvinden, omdat het voor de 10e keer georganiseerd wordt.

Het Jorn Feenstra Toernooi is destijds opgericht ter nagedachtenis aan Jorn Feenstra. Jorn was een jeugdvoetballer van ONS Sneek die op de veel te jonge leeftijd van 17 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Met dit toernooi willen wij aandacht vragen voor het belang en de doelstellingen van KiKa. Alle opbrengsten van het toernooi worden dan ook gedoneerd aan dit goede doel, waarmee wij KiKa willen helpen om de genezingskans te verhogen van 75{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} naar 95{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab}.

De huidige toernooi-commissie is in de vijfde- of zesde editie ingestapt en zal tot en met de 10e editie het toernooi organiseren. De toernooi-commisise heeft de wens om de organisatie daarna over te dragen aan een nieuwe groep enthousiaste mensen die hier een vervolg aan kunnen geven.

Het Jorn Feenstra Toernooi is een aparte stichting met een eigen stichting bestuur. Het bestuur bestaat uit Otto Visser als penningmeester en uit Douwe Jan van der Wal als voorzitter/secretaris. Daarnaast is er een toernooi-commissie die verantwoordelijk is voor de gehele organisatie van het toernooi.

Eelco Dijkstra: Accommodatie, veiligheid, transport en verloting.

Maarten Poiesz: Sponsoring en verloting

Anton Knipper: Sponsoring en organisatorische zaken

Germ Knipper: Financien en administratie

Kevin Meijer: Uitvoerende zaken in voorbereiding en uitvoering van het toernooi

Germ Knipper: Design, vormgeving en web beheer

Douwe Jan van der Wal: Deelnemersveld, vrijwilligerszaken, gastgezinnen, regioteam, etc.

Lijkt het jou leuk om vanaf volgend seizoen een rol op je te nemen in de toernooi-commissie van het Jorn Feenstra Toernooi? Dan kun je een afspraak inplannen met Douwe Jan van der Wal, waarbij hij meer informatie kan geven. Daarna is het mogelijk om in de voorbereiding op de jubileum-editie met de huidige toernooi-commissie mee te draaien.

Je kunt Douwe Jan bereiken via 06-34013951 of via info@jornfeenstratoernooi.nl.

Delen