Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Multiskills blok 2 gaat starten: aanmelden nog mogelijk!

Multiskills blok 2 gaat starten: aanmelden nog mogelijk!

Op vrijdag 29 oktober zal het tweede blok van Multiskills gaan starten. In de periode van 29 oktober t/m 17 december kunnen kinderen iedere vrijdagmiddag kosteloos aan deze activiteiten deelnemen.

Wat is Multiskills?

Multiskills is de leukste en meest veelzijdige manier van trainen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De grote diversiteit in oefenvormen zorgt voor veel uitdaging en plezier. Kinderen zullen voetbalgerelateerde oefenvormen doen, die zij nog nooit eerder gedaan hebben. Pass- en trapoefeningen terwijl je een frisbee moet overgooien, over hindernissen springen voordat je de bal ontvangt en allerlei andere vormen waarbij gebruik wordt gemaakt van allerlei verschillende sportmaterialen. 

Voor wie is Multiskills?

Voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar uit de gemeente Sùdwest Fryslân. Spelers van ONS kunnen deelnemen, en alle vriendjes- en vriendinnetjes van andere clubs, uit de buurt, of van school zijn ook van harte welkom.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Multiskills door een mail te sturen naar hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl Graag je naam en geboortedatum doorgeven.

Delen