Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuwsbrief april – De jeugd weer voorzichtig de velden op

Nieuwsbrief april – De jeugd weer voorzichtig de velden op

In deze nieuwsbrief een update over het hervatten van de trainingen en over datgene wat wij de afgelopen periode achter de schermen gedaan hebben.

Op dinsdag 21 april werd bekend dat de maatregelen voor de sport versoepeld zijn. Dat betekent dat er bij de jeugd t/m de JO12 weer regulier getraind kan worden en voor de jeugd van de JO13 t/m de JO19 mag gesport worden, mits de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Wij willen, net zoals jullie, graag weer de trainingsactiviteiten hervatten. Echter willen we dit op een zorgvuldige, zinvolle en verantwoorde manier organiseren. Het streven is om in de week van maandag 4 mei de trainingen te hervatten. Voor de invulling zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers en van de planning, om in vele kleine groepen geïsoleerd te kunnen werken. Hieronder deel ik graag het stappenplan met jullie dat wij de komende week zullen doorlopen.

  1. Op woensdag 22 april is overleg geweest met het bestuur en de technische commissie, en is contact opgenomen met verschillende clubs uit het Noorden om te inventariseren hoe zij invulling geven aan deze situatie.
  2. Op donderdag 23- en vrijdag 24 april zijn alle trainers gebeld om te inventariseren wat hun beschikbaarheid is.
  3. Op zaterdag 25- en zondag 26 april zal een plan opgesteld worden, die voldoet aan de richtlijnen van het NOC*NSF die afgelopen vrijdag zijn gepubliceerd.
  4. Op dinsdag 28 april en woensdag 29 april zal een overleg worden ingepland met alle trainers om met elkaar te bespreken op welke manier we op een zinvolle en verantwoorde wijze kunnen trainen.
  5. Dit plan zal vervolgens verder uitgewerkt worden. Het is ons streven om jullie uiterlijk 1 mei te informeren over de invulling van de trainingen.

Voor de gehele nieuwsbrief Klik hier.

 

Delen