ONS JO8-1 wint van FVC JO8-2

Op deze koude gure regenachtige dag waarbij de thermometer niet hoger dan 6 graden kwam stond er voor de JO8-1 een uitwedstijd tegen JO8-2 van FVC uit Leeuwarden op het programma.
In plaats van de gebruikelijke aanvangstijd van 09:00 hoefden onze toppers pas om 11:00 ten tonele te verschijnen, er stond dus een goed uitgerust team op het veld dat na de aftrap al binnen 4 seconden de score wist te openen. Nadat ONS de score van 0 – 2 op het denkbeeldige score bord had gezet begon FVC meer naar voren te voetballen waarbij ze tot drie keer toe door onze goed voetballende verdediging wisten te komen maar stuitte elke keer weer op onze keeper die met goede reddingen wist te voorkomen dat FVC een goal kon maken. Na een snelle soloactie van ONS vanaf eigen helft werd de keeper op het slechte been gezet met een schitterende goal tot gevolg.
Met een lekkere 0 – 3 voorsprong snel even opwarmen in de box en genieten van een bekertje limonade.
In de tweede helft kwam de bal vanuit een hoekschop ongelukkig tegen de benen van onze laatste man met een eigen goal tot gevolg, ik moet zeggen dat hij er wel erg lekker in ging!!!
Na wat kansen over en weer wist ONS uiteindelijk de voorsprong uit te breiden naar 1 – 4.
Wederom een leuke spannende wedstrijd om te zien en aan inzet geen gebrek al waren de spelers erg blij om onder de douche lekker op te warmen.