Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek start met interne competitie op zaterdagochtend

ONS Sneek start met een interne competitie op de zaterdagochtend
Geen partijtjes op de training, maar gemixte partijtjes op zaterdagochtend!
In verband met de corona-maatregelen hebben de kinderen lang thuis gezeten. Afgelopen week zijn wij weer gestart met de trainingen en wij merkten dat de jeugd het heerlijk vond om weer te kunnen voetballen. De trainingen zijn weer hervat, maar de competitie zal pas vanaf 1 september weer kunnen starten. Daarom willen wij bij ONS Sneek op zaterdagochtend een interne competitie organiseren voor de jeugdspelers van de Champions t/m de JO12. Deze interne competitie zal georganiseerd worden volgens de richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF en de KNVB. Dat betekent dat ouders het sportpark niet op mogen, maar de kinderen afzetten bij de ingang. Wij werken met looproutes voor de vertrekkende en de arriverende spelers en wij hebben ondersteuning van corona-coördinatoren. Dit zal enkel georganiseerd worden voor de jongste doelgroep, omdat de jeugd van de JO13 t/m de JO19 nog geen wedstrijden mag spelen.
Het is een toernooi, waarbij spelers van de verschillende leeftijden gemixt worden en onderlinge wedstrijdjes zullen spelen. Het gaat om vier zaterdagen, namelijk zaterdag 16 mei, zaterdag 23 mei, zaterdag 30 mei en zaterdag 6 juni. De leeftijdscategorie van de Champions t/m de JO9 speelt de wedstrijdjes van 10:00 – 11:15 uur. De leeftijdscategorie van de JO10 t/m de JO12 speelt de wedstrijden van 11:15 – 12:30 uur.
Een aantal andere clubs in Nederland zijn hier reeds mee gestart, en daar bleek de interne competitie een groot succes te zijn. Wij kijken er naar uit om op zaterdag 16 mei ook bij ONS Sneek te kunnen starten.
Mark Rutte gaf in zijn persconferentie aan dat sportactiviteiten ook beschikbaar moeten zijn voor niet-leden. Daarom zijn ook alle niet-leden van harte welkom om bij ONS Sneek deel te nemen aan dit toernooi op zaterdagochtend. Wanneer je wilt deelnemen aan dit toernooi, of aan de doordeweekse trainingsmomenten, meld je dan aan via dit formulier: https://forms.gle/XAdzsffpU81LBVwQ6. Volgens de corona-richtlijnen is het verplicht om je aan te melden, zodat wij weten welke kinderen we kunnen verwachten. Voor leden van ONS Sneek hoeft dit niet, die hoeven zich alleen af te melden bij de leider als zij niet komen.
Douwe Jan van der Wal, Hoofd Voetbalzaken bij ONS Sneek, zal na aanmelding direct contact met jullie opnemen. Jullie ontvangen dan alle verdere informatie, inclusief het corona-protocol.
WhatsApp Image 2020-05-10 at 14.36.50 WhatsApp Image 2020-05-10 at 14.36.50 (1) WhatsApp Image 2020-05-10 at 14.36.50 (2) WhatsApp Image 2020-05-10 at 14.36.50 (3)
Delen