Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek weer beste amateurclub van Friesland

ONS Sneek weer beste amateurclub van Friesland

Gister werd de top 200 van amateurclubs gepubliceerd door het vakblad De Voetbaltrainer. ONS Sneek was voor het zevende jaar op rij de hoogst genoteerde club in Friesland en daar zijn wij hartstikke trots op!

Voor het samenstellen van de top 200 kijkt De Voetbaltrainer jaarlijks naar hoe hoog het eerste elftal van een amateurclub voetbalt. Daarnaast wordt gekeken naar het niveau waarop de JO19-1, JO19-2, JO17-1, JO17-2 en de JO15-1, JO14-1 en de JO13-1 uitkomen.

Wij zijn erg tevreden dat ONS Sneek wederom de beste amateurclub van Friesland is. Iedere dag zijn er veel mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de club. Er wordt continu geïnvesteerd in een goede organisatie en er wordt hard gewerkt om de gehele opleiding door te ontwikkelen en te professionaliseren. Naast de eerste teams, wordt voor deze notering ook gekeken naar het niveau van de tweede teams in de JO19 en de JO17 categorie. Wij zien ook dat bij deze teams steeds meer kwaliteit geboden kan worden. Zo hebben wij dit jaar op alle teams goede trainers staan en zijn voor ieder team de faciliteiten goed geregeld.

Ondanks deze notering zien wij bij de zowel de eerste- als de tweede teams ook nog veel ruimte voor verbetering. Dat biedt perspectief, want dat betekent dat we nog enorm kunnen doorontwikkelen. Wij zien er naar uit om de komende tijd met deze verbeterpunten aan de slag te gaan, zodat wij een steeds betere begeleiding kunnen bieden voor onze spelers met als gevolg dat wij als club voorop kunnen blijven lopen.

Ook de Leeuwarder Courant schreef hier gister over. “ONS Sneek weer beste Friese amateurclub” https://www.lc.nl/sport/ONS-Sneek-weer-beste-Friese-amateurclub-25150744.html

Top200.Voetbaltrainer

 

Delen