Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Open trainingen voor jeugd voor de zomervakantie

Op woensdag 5 juni was de laatste training van het voetbalseizoen 2018/2019 voor de spelers van de Champions en het circuitmodel. In samenwerking met SC Heerenveen is het seizoen op een leuke manier afgesloten.  Aangezien het nog een aantal weken duurt voordat de schoolvakanties beginnen, kunnen wij ons goed voorstellen dat er nog veel spelers zijn die het leuk vinden om langer door te trainen.  Daarom willen wij nog een aantal extra trainingsmomenten organiseren. Alle spelers tot en met de O12 kunnen hier aan deelnemen, ook de spelers die vanaf het komende seizoen lid zullen worden.

Deze trainingsmomenten zullen plaatsvinden op woensdag 26 juni, woensdag 3 juli en woensdag 10 juli van 16:30 – 17:30 uur bij ONS Sneek. Er zal getraind worden op het hoofdveld, alleen zijn de kleedkamers in deze periode niet beschikbaar in verband met onderhoud. De schoolvakanties starten op vrijdag 12 juli, dus dan kan er tot en met die week doorgetraind worden.

Deze trainingen worden georganiseerd in samenwerking met de Regionale Voetbal Academie (RVA). Tijdens de trainingen zullen de spelers onder andere werken met het RVA Keuzebord en zullen zij ChampionsLeague partijvormen spelen.

Alle spelers in deze leeftijdscategorie die het leuk vinden om nog wat langer door te voetballen, zijn van harte welkom! Wij willen jullie vragen om je aan te melden voor deze trainingen, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via douwejan.vdwal@gmail.com.

Wij zien er naar uit om nog drie leuke trainingen te organiseren.

Met vriendelijke groet,

Douwe Jan van der Wal

Delen