Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Performance coach Patrick Dijkstra behaalt diploma Fitnessinstructeur A

Het performance programma bij de jeugd van ONS Sneek wordt verzorgd door Fysio-Actief. Dit jaar wilden wij in samenwerking met Fysio-Actief het performance programma doorontwikkelen en het programma intensiveren. Begin van dit seizoen is Patrick Dijkstra vanuit ONS Sneek aangesteld als performance coach, om samen met Fysio-Actief het performance programma te verzorgen.

Patrick heeft vorige week zijn Fitnessinstructeur A diploma behaald. In januari 2022 zal Patrick starten met een volgende opleiding als Physical Performance Trainer. Wij willen Patrick feliciteren met het behalen van zijn diploma en wensen hem veel succes met zijn volgende opleiding.

Patrick: “Door mijn stageperiode bij SC Heerenveen ben ik mij bewuster geworden dat ik mij als coach moet blijven doorontwikkelen om mijn doelen te behalen. Op basis van deze motivatie ben ik begonnen met de opleiding Fitnessinstructeur A. De opgedane kennis kan ik inzetten om spelers in het performance programma nog beter te begeleiden bij hun fysieke en mentale ontwikkeling, zodat zij zich als voetballer veelzijdig kunnen ontwikkelen.”

Delen