Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Planning t/m vrijdag 14 januari – update winterperiode

Planning t/m vrijdag 14 januari – update winterperiode

Hervatten trainingen

In de week van maandag 10 januari worden de trainingen weer hervat. I.v.m. de maatregelen zal er deze week door de teams nog van 16:00 – 17:00u getraind worden, zoals dat ook voor de winterstop het geval was. De teams van de JO13 t/m de JO19 beginnen deze week ook weer met trainen. Voor hen zal er een thuisprogramma uitgewerkt worden.

Mochten de maatregelen na 14 januari verlengd worden, dan gaan wij kijken of wij ook voor alle teams t/m de JO19 trainingsactiviteiten van 16:00 – 17:00u kunnen organiseren.

Teams die dat willen, kunnen in de kerstvakantie ook overdag trainen.

Zaterdagen

Voor de jongste jeugd zullen de zaaltrainingen niet door kunnen gaan. Daarnaast gaat ook het DEL-toernooi dit jaar niet door. In plaats daarvan organiseren wij op zaterdag 15- en zaterdag 22 januari een intern toernooi. Alle teams t/m de JO12 zullen hieraan deelnemen. Voor de teams van de JO13 t/m de JO19 is er ook de mogelijkheid om deel te nemen. De leiders/trainers van deze teams kunnen er ook voor kiezen om niet deel te nemen en alternatieve activiteiten te organiseren.

In de laatste berichtgeving werd door de KNVB aangegeven dat er op z’n vroegst vanaf 29 januari weer een inhaal- of competitieprogramma georganiseerd kan worden. Mocht dat niet lukken, dan zullen wij ook in dat weekend activiteiten voor de jeugd organiseren.

Senioren

Voor de senioren geldt dat er enkel in tweetallen gewerkt mag worden, op 1,5m afstand. Voor deze teams wordt de winterstop met een week verlengd, t/m vrijdag 14 januari. Als de maatregelen het toelaten, dan zullen deze teams vanaf maandag 17 januari de trainingen hervatten.

Vervolg

  • Jullie zullen nog geïnformeerd worden over de activiteiten op zaterdag 15- en zaterdag 22 januari.
  • Afhankelijk van de maatregelen die gelden na 14 januari, zullen wij communiceren over het vervolg van de trainingen.

Fijne feestdagen gewenst en tot in 2022!

Delen