Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Poiesz jeugdsponsoractie

Ook dit jaar doet ONS Sneek weer mee aan de Jeugdsponsoractie van Poiesz. Een prachtige actie van Poiesz, die alle deelnemende verenigingen in staat stelt om een flink sponsorbedrag te verdienen. De actie begint op maandag 10 februari en eindigt op zaterdag 4 april 2020. Gedurende deze periode krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Daarnaast zijn er de weekaanbiedingen, die maar liefst 15 sponsormunten opleveren. De sponsormunten kunnen in de winkel van Poiesz aan het Boschplein gestort worden in de ONS-koker, maar ook op het wedstrijdsecretariaat in ons eigen clubhuis kunnen de munten ingeleverd worden.

Op zaterdag 22 februari gaan we de actie extra kracht bijzetten, dan zijn een aantal jeugdspelers in de Poiesz supermarkt aan het Boschplein actief om de weekaanbieding aan de man te brengen en daarmee extra munten voor onze mooie vereniging te verzamelen.

De opbrengst van de Jeugdsponsoractie wordt aangewend voor nieuw trainingsmateriaal voor onze groeiende jeugdafdeling. Laten we met elkaar van deze actie een groot succes maken. Samen zijn we ONS Sneek!

De Jeugdcommissie

Delen