Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HOLLANDER SCHILDERWERKEN PUPIL VAN DE WEEK: SIMME JANSEN

Simme Jansen: Hollander Schilderwerken Pupil van de Week

Ik ben Simme Jansen. Op 27 augustus, ben ik 9 jaar geworden. Mijn ouders zijn Dirkjan Jansen en Joubrich Boschma. Ik heb een broer, Jurre, en mijn tweelingzus heet Welmoed. Ik zit op de Sint Gregoriusschool in Blauwhuis in groep 6. Mijn juf is: Pytrik.

Ik ben net begonnen met voetballen bij ONS. Vóór de zomervakantie heb ik al een paar keer mee getraind. Ik vond dat erg leuk. Ik heb voor ONS gekozen, omdat mijn vriend Finn Popma hier ook voetbalt.

Ik heb vooral zin in de wedstrijden. Ik speel in JO9 1. Mijn trainers zijn Annemiek en Richard. Ik weet nog niet, wie mijn leiders worden. Ik heb nog geen vaste plaats, maar ik speel het liefst in de spits.

Ik moet vooral op mijn techniek trainen. Op de training doe ik het liefst partijtje spelen.

Ik heb geen favoriete speler bij ONS Sneek 1. Ik ken ze nog niet. In het betaalde voetbal is mijn favoriete speler Frenkie de Jong. Mijn favoriete club is SC Heerenveen.

Wat ik later wil worden weet ik nog niet. Ik eet het liefst patat en ik lust absoluut geen spruitjes. Ik kijk op tv graag naar Pokómon. Mijn favoriete muziek is Nederlandstalige muziek. Ik doe niet aan andere sporten en ik heb geen andere hobby’s.

Volgens mij wordt de uitslag van de wedstrijd ONS Sneek-Flevo Boys: 2-1 (voor ONS Sneek).

Groeten,  Simme Jansen

Delen