Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

RVA Voetbalkamp in de meivakantie bij ONS Sneek!

RVA Voetbalkamp in de meivakantie bij ONS Sneek!

“Moeten jullie in de meivakantie werken, maar zijn de kinderen vrij? De RVA organiseert een onvergetelijke driedaagse voetbalervaring met overnachting bij ONS Sneek. Je vaardigheden verbeteren, nieuwe vrienden maken en drie dagen heel veel voetbalplezier. Alle jongens en meisjes van de O10 t/m de O15 kunnen zich hiervoor aanmelden. Ben jij erbij?”

Het RVA Voetbalkamp zal georganiseerd worden in de meivakantie op woensdag 29 april, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei. Tijdens dit voetbalkamp zullen er allerlei leuke voetbal- en spelactiviteiten georganiseerd worden. Ook worden er andere aanvullende activiteiten georganiseerd zoals een avond naar de bioscoop of een middag naar het zwembad.

Het RVA Voetbalkamp zal gecoördineerd worden door Floris van Es. Hij heeft ervaring als voetbaltrainer op Summercamps in Amerika voor de Dutch Soccer School en hij is afgelopen zomer werkzaam geweest voor de Ajax Soccer Camps. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan met het organiseren van voetbalkampen, die hij nu kan toepassen bij de RVA. Hij heeft zijn HBO diploma Sportkunde behaald en is tevens gediplomeerd voetbaltrainer.

De trainers die actief zijn op het RVA Voetbalkamp zijn geselecteerd op basis van hun pedagogische kwaliteiten. Het zijn veelal trainers met een ALO, PABO of CIOS achtergrond die kennis hebben van de doelgroep en die op een goede en leuke manier met groepen kinderen kunnen werken. Daarnaast zijn de trainers gediplomeerd, waardoor zij ook de benodigde voetbalinhoudelijke kennis hebben.

In de begeleiding hechten wij veel waarde aan goede omgangsnormen. Zo leren spelers om als groep verantwoordelijkheid te nemen voor bijvoorbeeld het netjes achterlaten van de eettafel, het netjes houden van de slaapplek en het op tijd verschijnen bij de verschillende activiteiten.

Veel scholen hebben tegenwoordig twee weken meivakantie. De kinderen kunnen naar de BSO, maar je kunt ze nu ook opgeven voor een onvergetelijke driedaagse voetbalervaring. In plaats van €65,- per dag voor de BSO, betaal je bij ons €99,- per dag, inclusief ontbijt, lunch, diner, overnachting, een kledingpakket en fantastische activiteiten.

Wil je meer informatie over het RVA Voetbalkamp? Kijk dan op: https://regionalevoetbalacademie.nl/voetbalkamp/.

RVA Voetbalkamp visuals

Delen