Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Selectie ONS Sneek JO21 begint vorm te krijgen, talentvolle spelers kunnen zich nog melden

Selectie ONS Sneek JO21 begint vorm te krijgen, talentvolle spelers kunnen zich nog melden.

Talentvolle spelers uit de regio kunnen zich melden voor ONS Sneek JO21 (2e divisie).

Ben jij een talentvolle speler uit de regio? Heb jij ambitie om op een hoger niveau te spelen en wil je jezelf verder ontwikkelen? ONS Sneek start volgend seizoen met een nieuw JO21 elftal. Talentvolle spelers kunnen zich aanmelden voor een proeftraining. 

De JO21 van ONS Sneek begint al aardig vorm te krijgen. Wij zijn nog op zoek naar een aantal talentvolle spelers om deze selectie compleet te maken. De JO21 van ONS Sneek zal uitkomen in de nieuwe JO23 competitie van de KNVB op 2e divisie niveau. Dit is een competitie bestaande uit topamateurclubs als Excelsior ‘31, HHC Hardenberg, Urk, Sparta Nijkerk, ATC ‘65, DZC ’68 etc.

DSC_4596

Het doel van het JO21 elftal is om spelers twee jaar extra de tijd te geven om zich verder te ontwikkelen, zodat een zo groot mogelijke groep de stap kan maken naar het eerste elftal van ONS Sneek, dat op dit moment speelt in de 3e divisie zaterdag.

Om dit te bereiken is het belangrijk dat dit elftal goed gefaciliteerd zal worden. Het elftal zal daarom drie keer per week gaan trainen. Daarnaast zal bij dit team met video-analyse gewerkt worden, net zoals in de jeugd en bij het eerste elftal bij ONS Sneek. Fysio-Actief verzorgt de medische begeleiding en zij verzorgen wekelijks loop- en coördinatie scholing. Ook zullen de spelers vier keer per jaar deelnemen aan fysieke testen.

Verder zal het team een volwaardige selectie krijgen bestaande uit kwalitatief goede spelers. Er zal gewerkt worden met een volwaardige staf, bestaande uit een trainer/coach met zijn TC2 diploma, een assistent trainer, een teammanager, een grensrechter en een verzorger.

DSC_9821

Naast de competitiewedstrijden worden er ook extra activiteiten voor dit team georganiseerd. De spelers van dit team komen in aanmerking voor het programma van Jong ONS (aantal activiteiten per jaar) en er zullen maandelijks oefenwedstrijden georganiseerd worden tegen eerste elftallen uit de regio.

Geïnteresseerde spelers worden uitgenodigd voor een aantal proeftrainingen. Op basis daarvan wordt een gesprek ingepland om de mogelijkheden voor het nieuwe seizoen te bespreken.

Ben jij een talentvolle speler tussen de 18 en de 20 jaar? Meld je dan aan voor een proeftraining, zodat wij meer informatie kunnen geven. 

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. https://forms.gle/fir6YGAaygHgvt7b7

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl of telefonisch contact op te nemen met Douwe Jan van der Wal (06-34013951). 

Delen