Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Sponsorloop 4 Mijl 2 juni

Woensdag 12 juni 2024 konden we op de locatie van Stichting Leergeld, namens  de jeugd van ONS Sneek, een cheque ter waarde van € 750,– aanbieden aan “Sam& voor alle kinderen”.

ONS Sneek vindt het heel belangrijk om met onze partners bij te dragen aan maatschappelijke activiteiten in Sûdwest-Fryslân. Samen werken wij aan onze maatschappelijke ambities en dragen we bij aan een gezonde, duurzame en leefbare omgeving.

In het kader hiervan deed onze jeugd mee aan de 4 Mijl van Sneek. Het was een geweldige dag waar erg genoten werd van het sporten en bewegen. We bedanken alle jeugdleden en de organisatie voor de prachtige dag!

Door mee te doen met de 4 Mijl hebben de jeugdleden geld opgehaald voor de club en voor stichting Sam&. De totale opbrengst was bruto € 6.950,– waarvan we ruim 10% geschonken hebben aan Sam&.

Voor wie is Sam& er?

Sam& is er voor alle 315.000 kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die opgroeien in arme gezinnen.Ouders met weinig geld kunnen bij ons terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag. Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job.

Dinie van der Wal overhandigt namens ONS Sneek de cheque aan Paula van der Veer, coördinator van Stichting Leergeld

Delen