Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Sport en spelactiviteiten voor jeugdspelers ONS Sneek tijdens het JFT!

UnknownOp donderdag 30 mei 2019 zal weer het jaarlijkse Jorn Feenstra Toernooi plaatsvinden, dit jaar al de negende editie. Dit is een internationaal jeugdvoetbal toernooi, dat jaarlijks wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Jorn Feenstra, een jeugdvoetballer van ONS Sneek die op de veel te jonge leeftijd van 17 jaar is overleden aan de gevolgen van kanker. Hiermee willen wij zijn naam binnen de vereniging in leven houden en aandacht vragen voor het belang en de doelstellingen van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).
Het JO13-1 elftal van ONS Sneek doet ieder jaar mee aan dit toernooi, maar wij willen ook graag dat dit een leuke dag is voor de andere jeugdspelers. Daarom organiseren wij ook allerlei leuke sport- en spelactiviteiten, waar de teams van de JO8 t/m JO15 aan kunnen deelnemen.             Dit zijn de Orange Gas Happy Planet Sport- en spelactiviteiten.
 33306774_1815158285208148_2232625658041729024_o
Hoe ziet het programma eruit?
Op de oefenhoek zullen allerlei leuke sport- en spelactiviteiten uitgezet worden. Denk hierbij aan activiteiten zoals het spelen van een partij in een pannakooi, het schieten op de snelheidsmeter, mikken in hoepels in het doel, een dribbelparcours etc. Voor iedere activiteit kunnen zowel individueel als per team punten verdiend worden. Bij aankomst zal ieder team een draaiboek ontvangen met daarin de uitleg van de oefeningen en een scoreformulier. Vervolgens kan het team alle activiteiten doorlopen. Het doorlopen van deze activiteiten duurt +/- 1,5 uur. Vorig jaar hadden wij alle teams ingepland op bepaalde tijden, maar dit jaar is gekozen voor een vrij inloop tussen 11:00 – 16:00u. Jullie kunnen als team dan zelf bepalen op welk tijdstip jullie willen langskomen en kunnen daarbij rekening houden met spelers die bijvoorbeeld ook als ballenjongens/meisje helpen.
 
Hoe kun je je aanmelden? 
Jullie kunnen je team aanmelden door te reageren op deze mail en aan te geven dat jullie mee willen doen. Het is daarbij ook mogelijk om deel te nemen als niet het gehele team aanwezig kan zijn. In dat geval kunnen jullie onderling dan eventueel ook nog groepen samenvoegen. Wij willen jullie vragen om zelf per groep één begeleider te regelen die met de spelers het programma doorloopt. Wij zullen ervoor zorgen dat er twee coördinatoren aanwezig zijn, waar de begeleiders terecht kunnen met al hun vragen en die kunnen ondersteunen bij de oefeningen. Ook zullen wij van te voren het draaiboek toesturen en zorgen wij voor wat te drinken.
 
Wij zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk teams hieraan mee willen doen. Als het niet lukt om zelf een begeleider te regelen, maar als er wel spelers zijn die mee willen doen, laat het dan ook even weten. Dan kunnen wij hierin meedenken.
Mochten hier nog vragen over zijn, dan kun je mij daar altijd even over bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,

Douwe Jan van der Wal

Commissie Jorn Feenstra Toernooi

Delen