Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Start train-de-trainer programma ONS Sneek!

Start train-de-trainer programma ONS Sneek

Vandaag werd de maandelijkse nieuwsbrief voor de jeugd weer geschreven (die krijgen jullie binnenkort weer in je inbox). Tijdens het schrijven realiseer je je, hoeveel mooie nieuwe ontwikkelen we met elkaar realiseren, zelfs in deze corona-periode.

Eén van die initiatieven is het train-de-trainer programma. Het train-de-trainer programma is een nieuw onderdeel binnen de ONS Academy. Vanuit de ONS Academy worden alle opleidingsactiviteiten georganiseerd (thema-bijeenkomsten trainers, workshops spelers, bijeenkomsten ouders etc), en vanaf nu ook het train-de-trainer programma.

Vanavond was de startbijeenkomst van het train-de-trainer programma, waarbij het streven is om eens per maand een trainer in de praktijk op het veld te begeleiden. De trainers worden hier binnenkort verder over geïnformeerd.

Het opzetten van dit train-de-trainer programma is tot stand gekomen door de aanbevelingen die wij kregen tijdens het certificeringstraject van de jeugdopleiding. Zij gaven aan dat wij hele waardevolle bijeenkomsten organiseren voor trainers, maar dat er nog meer geïnvesteerd kan worden in de begeleiding van trainers in de praktijk. Met dit programma zetten we daar een belangrijke stap in.

Hieronder de train-de-trainers die onderdeel zijn van dit programma.

Jan Vlap: Hoofdtrainer ONS 1

Sierd van der Berg: Keeperstrainer en assistent Jong Oranje en eigenaar Keepersacademy Sierd van der Berg.

Rik Reinsma: Voormalig hoofdtrainer ONS Sneek JO19-1 en huidig hoofdtrainer SC Cambuur JO16-1.

Hans Semplonius: Coördinator circuitmodel ONS Sneek

Chiel Visser: Assistent trainer JO15-1, UEFA B student, speler ONS Sneek JO21.

Wij zien er enorm naar uit om met dit programma te gaan starten. Het draagt bij aan de ontwikkeling van trainers en daardoor kan ook de ontwikkeling van spelers verder gestimuleerd worden en wordt het spelplezier vergroot.

 

Delen